11 juni 2023

Massa nya blomster

 

Den här fredagen startade som vanligt med ett besök på gymmet innan dagen drog igång. 


Förutom det gamla vanliga så innehöll dagen även en träff med den här bruden. Världens finaste Tilde och mamma var i stan en sväng. Vi passade på och åkte och handlade massa fina blommor. Först var vi i en blomsterhandel som ska slå igen så det var utförsäljning = många billiga blommor. 


Sen var vi även här och shoppade ännu fler blommor. En liten blomsterhandel som en privatperson håller i. Man åker dit och så får man köpa det man vill så swishar man bara sen. Eller man betalar med kontanter och jag hade såklart inga, men som tur var hade min mor det. Jag har aldrig kontanter, verkligen aldrig. Man är så van att det fungerar utan kontanter här i Svea rike. Ja på gott och ont. 


Följde sen med mamma och Tilde till Boxholm för att hämta vår ena bil som blivit stående på Pontus jobb och körde hem den. 


När jag kom hem på kvällen så drog jag och Pontus iväg på för att kolla på en moped till Hugo som jag sett på marketplace. Han ska få den i födelsedagspresent är tanken. Men så jäkla dyra de är alla mopeder...Trodde de var billiga i förhållande till a-traktorer, men kyss mig i röven asså. Men vad gör man inte för att ge sina barn lite mer frihet? Eller förlåt, ge sig själv lite mer frihet och slippa skjutsa till alla träningar, matcher och kompisar hela tiden. Hoppas han klarar det där kortet så han kan börja använda den på en gång. Han har uppskrivning på sin födelsedag så det hade ju varit toppen. Särskilt med tanke på att han sommarjobbar den veckan och klarar han kortet kan han ju ta moppen till jobbet. Hugo tycker det är kul att åka moppe och det skulle vara skönt för hans föräldrar att slippa skjutsa honom till och från sommarjobbet. 


Vaddå sätta press på sitt barn😅 Men jag säger som jag brukar säga att har man ansträngt sig och kuggar det är en sak. Men att vara lat och inte plugga och sen att det skiter sig, ja det är en annan...




//Sofie 

Inga kommentarer: