11 juni 2023

Studentfirande

I torsdagsmorse blev det ingen morgonträning utan en morgonpromenad med Ebbe. Vi skulle åka iväg upp till Stockholm för att fira Linnea som tagit studenten så hela familjen var ledig den här dagen. 


Väldigt skönt att komma ut och gå promenad så tidigt, innan värmen hunnit komma igång helt. 


Men det var rätt varmt redan när vi gick så jag suckade över att jag tagit på mig långbenta byxor. Men sen blev jag rätt glad över att ha på mig mina långbenta byxor när jag skulle gå i det höga gräset. 


Som jag älskar denna årstid! Lite regn om nätterna och sen skulle det vara helt perfekt sommarväder. 


Duschade och svidade sen om för att åka iväg och fira den Linnea på hennes studentdag. 

Stannade till och lämnade av Ebbe hos mamma och pappa och sen styrde vi bilen mot huvudstaden. Det flöt på rätt bra men vi blev stående i ett par köer. 

Vi åkte från 30 grader och strålande sol och kom fram till 18 grader och moln på hela himlen... Om jag hade tagit med mig någon jacka eller tröja? Nej. 


Men vad gjorde det, vi hade det supertrevligt ändå! Vi åkte aldrig in i stan för att vara med på utspringet. Sånt kaos med trafiken så det kändes enklast att åka direkt hem där firandet skulle hållas. Även Linnea tog sig hem efter att ha sprungit ut från skolan och åkt flak med sin klass.
Linnea var 6 år när jag Sandra och Robban träffades och nu är hon vuxen och tagit studenten? Jag själv tog ju studenten häromåret väl? (*host* 16 år sedan) 

Stort Grattis till världens bästa Linnea! Nu börjar vuxenlivet på riktigt😊


Vi hade en så trevlig eftermiddag och kväll. Massa gott att äta och dricka. Märkte knappt av Hugo och Leah som hängde med sina kusiner. Tror vi drog oss hemåt vid halv nio tiden på kvällen. 


Tack så mycket för att vi fick komma och fira! Nästa student i släkten blir Hugo om fyra år, hjälp... 



//Sofie 


Inga kommentarer: