31 mars 2008

Vi är i final!!!

Mer behövs ju inte sägas:)

Ännu en seger!!

Så attans bra, efter 6-3 segern så står det nu 3-1 i matcher till Cluben!!

GO LINKÖPING:)


Mattias Weinhandl gjorde första målet

29 mars 2008

Martin Stenmarck<3

Har suttit och lyssnat igenom mina Martin Stenmarck skivor, ååh vad han är bra!! Min absoluta favorit cd är hans tredje album: Think of me, jag tror den kom ut 2004 nån gång.. Jag läste en interjuv med Martin där han berättade att det albumet är tillägnat till alla kvinnorna i världen. Och när man lyssnar på texterna så är de bara helt underbara!! Han har gjort så mycket bra musik innan Las Vegas tiden, och enligt mig så är då han gjorde sina bästa skivor. Det är roligt när hans gamla hårdrockstider hörs i hans musik, många tror ju bara han har gjort Las Vegas och Sjumilakliv:P



Här är texten från en personlig favoritlåt, tycker texten är jättefin:):
Good morning, beautiful
How was your night?
Mine was wonderful,
With you by my side
When I, open my eyes
To see your sweet face
It's a
Good morning, beautiful day

I couldn't see the light
I didn't know day from night
I had no reason to care

But since you came along
I can face the dawn
Cause I know you'll be there

Good morning, beautiful
How was your night?
Mine was wonderful,
With you by my side
When I, open my eyes
To see your sweet face
It's a
Good morning, beautiful day

I'll never worry
If it's raining outside
Cause I'm here with you, girl
The sun always shines

Good morning, beautiful
How was your night?
Mine was wonderful,
With you by my side
When I, open my eyes
To see your sweet face
It's a
Good morning, beautiful day
Good morning, beautiful day

Satuerday

Helg återigen. Sitter och har just storstädat hela lägenheten, såå duktig jag är!!! skinande rent överallt, man känner sig så nyttig när man städat så duktigt:) Sitter nu och väntar på att Pontus ska laga klart maten (japp idag så är det Pontus som lagar maten), det blir potatisgratäng med fläskfilé, mumsigt.

Ska till Sandra och firar hennes 26:e födelsedag vid sextiden ikväll. Det blir lite fördelsedags fika med de närmaste, lite lagom firande för en 26-åring:) haha

Stort GRATTIS till Sandra!!!

(Jag var ju bara tvungen att ta den fulaste bild jag kunde hitta:P haha)

Morgonstund har guld i mun

Klockan är knappt 7 en lördagmorgon och jag är klarvaken..allt tackvare eller snarare på grund av dessa två..

28 mars 2008

Kaninmat

Sitter framför datorn och käkar morot:) Känner mig såå nyttig och duktig haha
Usch idag har jag haft en riktig tröttar dag..gick upp tidigt men somnade direkt efter jag varit ute på min hundpromenad..inte lätt att vara gravid, hormonerna gör lite som de vill:) Igår så fick jag halsbränna för första gången i mitt liv och det var ingen rolig upplevelse, och det lär ju säkert inte vara sista gången som jag får det heller..

Hannah var här en sväng igår och vi bakade två sorters kakor, mumsiga värre blev dem..eller nästan iallafall haha vi lyckades rätt bra med syltrutorna, de såg ut precis som på bilden i receptboken när de var färdiga och det är inte dåligt:) Värre var det med kolakakorna, de såg INTE ut som i receptet men de blev goda iaf och det var ju tur det:) Ska åka en sväng till Emme senare och hälsa på henne.. men innan dess måste jag diska lite:P

CiaoCiao!!!

27 mars 2008

Jag sitter här och väntar..

På att potatisen ska koka och att köttfärsen ska tina upp:P Här vankas det nämligen mat, potatismos med köttbullar och lingonsylt, min favoritmat:) haha. Jag ska snart även åka och hämta Hannah vid tåget och sen Pontus på jobbet.. har varit nere en sväng på stan idag och shoppat ännu fler galgar, seriöst så har jag nog snart handlat upp varenda galge i hela Tranås. Iallafall de på Fyndlagret och på ÖB:P Det är typ bara två galgar kvar på båda ställena, haha så det kan gå när Sofie håller på att göra fint i sitt dressing room:)

Oj nu kokar det snart över i köket, inte bra...

5-1!!!

Känn på den ni alla fbk-töntar!!!!!!!!! Så jävla bra LHC:)

26 mars 2008

Måste bara få säga..

70 % choklad är inte gott!!!

Nu får väl alla hälsofreak ändå ge sig, antingen äter man choklad som är god eller så låter man helt enkelt bli, svårare än så är det inte... vaddå att 85% mörkchoklad skulle vara god, jag säger bara käka kako då om det nu är såå himla gott, samma sak ju:P




Gissa vilken jag föredrar?;)

Uttryck och ordspråk

Jag har alltid tyckt att ordspråket: "livet på en pinne" är lite konstigt..men jag vet iaf vad det är för Poker. Liver på en pinne för honom är när han får springa lös i skogen när det är snö på backen och ha, just det, en pinne i munnen:)
Nu var det egentligen meningen att en jättefin bild på Poker i skogen med en pinne i munnen skulle varit här, men min kamera vill inte idag så då får man ju ta en annan jättefin bild:)

Listan

Då var det redan Onsdag..veckorna går fort när det är helgdagar med:P Idag har jag fortfarande en del att göra från den lista som jag skrev igår, nej jag blev inte klar.
- Städade jag lägenheten? nej..
- Bakade jag kakor? ja, men bara en sort då sockret tog slut..så det måste jag fortsätta med idag
- Gick jag en låång promenad? nja, inte en sådan låång promenad som jag tänkt men det blev ändå en bra sväng:P
- Köpte jag galgar? japp, och det var det som tog upp min tid. Efter att ha inhandlat galgar i flera omgångar (de ville ju aldrig räcka till) så började jag stöka omkring inne i mitt dressing room och det är fortfarande inte klart....
- Vattnade jag blommorna? JA!!! det gjorde jag!!
- Ringde Hannis? nepp ska göra det nu...:)
- Åt jag upp kakorna? NEJ!! men Pontus var på god väg..

Saker som jag faktiskt gjorde som jag inte skrivit med:
- Lagade mat, Kyckling med matvete och sallad muma!!
- Var på banken och satte in pengar, tog typ en halvtimme att sitta i den där jävla kön..
- Hämtade Pontus på jobbet, snäll jag är:)
- Gräddade våfflor, det var ju våffeldagen igår påpekade Krille och kom över på liten fika.

Nu ska jag ta och klä på mig så jag kan gå på promenad med vovven och ringa Hannis:)

CiaoCiao!!!!

25 mars 2008

Vardag igen

Då så var det in i de gamla rutinerna igen:P haha

Denna tisdag ska jag försöka hinna med att göra följande:
  • Städa, eller i allafall dammsuga lägenheten
  • Baka kakor, Pontus fyller år nästa vecka och sen är det min tur om några veckor:)
  • Gå låång promenad med hunden, det behöver både han och jag efter påsken
  • Köpa galgar, fyndlagret eller ÖB borde ju ha billiga galgar..eller vet du någon annan affär?
  • VATTNA BLOMMORNA!! gör jag inte det så blir det plastblommor nästa gång..
  • Ringa Hannis, för det har jag lovat;)
  • Sist men inte minst, försöka undvika att äta upp kakorna jag bakat!! en viktig punkt i denna lista:)
Får väl göra en uppdatering i kväll och se hur mycket av detta som jag verkligen har gjort:P

24 mars 2008

2008 års påskhelg!!

Denna påskhelg har gått fort, fast jag tycker ju alltid tiden går fort:P Jennie och Erik dök upp här sent på torsdagskvällen..och på långfredagen var vi ute i Asby och åt påskmiddag hos familjen Gustafsson. Det var riktigt trevligt, middagen innehöll både kameraduell och kanelätartävling:) När vi kom tillbaka från Asby och skulle parkera på VÅR P-plats så stod där en liten danskregistrerad Polo.. Pontus som körde och har lätt att bli lite arg isådana situationer, skulle försöka ställa sig såå nära den bilen som bara var möjligt så att ägaren till den inte skulle kunna köra ut. Saken var bara den att vår kofångare är ju som sagt inte hel och när Pontus skulle backa tillbaka så hade vår bil fastnat i danskpolon:s dragkrock:P Så när Pontus backade så följde hela bilen med...hmm inte ett dugg pinsamt tyckte jag som skulle gå därifrån, och då kom en liten arg dansk ut ifrån porten och det såg ut som om Pontus skulle få en utskällning (fast det hade väl gjort vare sig till eller från för vem fattar danska?) men han frågade bara vad som hade hänt och körde därifrån sen..ja se danskar:)

På kvällen skulle vi åka och hyra en film..efter en halvtimme kom vi fram till att vi ville se en film som enligt Pontus redan gick på TV på tv vid niotiden. Den som jobbade i videobutiken måste kollat lustigt på oss efter att ha stått där inne så länge och sen bara vända i dörren och gå..därefter skulle vi köpa pizza och ta med oss hem till filmen, men tror ni att det började någon film vid nio? Nej, den började klockan tolv..

Pontus gick upp tidigt på lördagen för att åka till Västerås med Krille och Gunnar för att titta på en båt (hör och häppna och de köpte den!!). Så Jennie, jag och Erik tog en trip till Boxholm och åt lite middag där på dagen. När vi kom tillbaka till Tranås så tittade Emme och Tina förbi en liten stund..Jag (eller okej vi för jag antar att det var till Pontus också) fick ett jättefint klädset till våran kommande bebis!! Så snällt:) Nu har vi en barnvagn, en hemmagjord tröja som jag har gjort och detta klädset till bebisen. Det är faktiskt lite kul att börja samla saker till den även om det kan kännas lite tidigt. Efter det så åkte vi fyra in till Linköping och gick på grekisk restaurang, Afrodite. Jag hade aldrig ätit där tidigare men det visade sig att det var en jättebra restaurang!! Så den kan jag verkligen rekommendera:) Därefter fick jag (gravid som jag är och ingen alkohol får dricka) köra hem i Eriks jättefina lilla fiat. Hemma igen så gjorde vi inte så mycket utan vi somnade rätt så snart.

Söndagen tillbringades åter inne i Linöping och i affärer innan Falun folket var tyungna att börja sin resa hemåt till dalarna. Pontus och jag var på kvällen och åt middag hos hans mormor tillsammans med Äzca och Krille.

1. Kanelätartävling
2. Mätta människor/hundar efter middag hos mormor Viola

20 mars 2008

Låång helg!!

Då var det redan påsk:) herregud jag tyckte det var nyss julafton, vad fort tiden går. Ikväll någon gång (förmodligen bra mycket senare än vad tidsoptimisten Jennie sagt) så kommer Jennie och Erik på besök. Har passat på att städa lite i lägenheten.. Pontus är ute och går långpromenad med Äzca och Krille och då måste man ju passa på att ta fram dammsugaren när inte Poker är hemma. Han verkligen älskar att bli dammsugen, konstiga hund..samt att jaga dammsugaren det är ju roligast av allt:P Fan vad mycket dammsugare det blev, tror inte jag skrivit dammsugare så många gånger tidigare haha.

Och vet ni vad?!! Mitt dressing room är nästan klart!!! Ja det är lite små plock kvar men det är nästintill klart, så jädra glad jag är för det!! En dröm som blivit sann:) Jag ska verkligen lägga ut en bild på det när det är helt klart..Måste inhandla lite galgar till allt som ska hänga, är det möjligen så att någon vet vart man kan köpa billiga galgar i stora mängder? Sen så måste jag ju bara tacka alla som faktiskt hjälpt mig såå mycket med att få mitt dressing room i ordning, tack tack tack tack!!

Får väl se hur mycket jag kan skriva i bloggen i helgen, tror det kommer bli fullt upp..men jag ska göra mitt bästa:) haha
Sen måste jag ju bara nämna LHC och deras vidare gång i slutspelet, så skönt att semifinalsplatsen är fixad!! Nu börjar slutspelet verkligen på allvar;) GO CLUBEN!!!!!!!!!!

Nej nu ska jag ta och ringa Jennie och se vart i vårt avlånga land de befinner sig, med Jennies lokalsinne kan de lika gärna var på väg till Jukkasjärvi som till Tranås:P haha nej jag ska inte säga något jag har heller inget lokalsinne..jag säger som Jennie (eller om det var Hannah):
Vissa människor har dåligt lokalsinne, men jag har ta mig fan inget alls!!


Magnus Johansson vi saknar dig!!!

19 mars 2008

9.00

Idag fick jag sovmorgon!! eller jag vaknade vid sju när Pontus åkte till jobbet och kunde inte somna om, sen huxflux måste jag ha somnat på soffan för när jag kollade på klockan nästa gång var hon nio:P Igår så var Maria på besök, vi lagade till lite mat och tog det rätt lugnt.. Emme skulle också kommit med men hon "fick förhinder" som det så fint heter haha:) Nu ska jag snart åka in till Boxholm och bli fin i håret, Maria ska hjälpa mig samt så ska jag låna ett par kuddar av min mor...Jennie och her boyfriend kommer på besök över påsk och kuddar måste de ju ha:) Poker ligger och gnäller likt en MoDo spelare på isen..så det är nog dags för en promenad innan avfärden till Boxholm.

Ha det bäst idag!!

18 mars 2008

Hundkurs

Gårdagen skulle kunnat blivit kanoners då jag kunnat sitta i Cloetta Center och hejat fram LHC till deras seger.. både pappa och Hannah hade biljetter över att skänka till mig, men nej vi skulle ju på hundkurs! Det var i och för sig bestämt sen längre tillbaka att Pontus och jag skulle gå på det men ändå, det kändes lite surt med tanke på hur vädret var. Då hade det varit mysigare att sitta inne i en hockeyarena än stå i skogen och bli blött...:P Men det var faktiskt en jättebra kurs vi anmält oss till, instruktören var jättebra och det var många söta vovvar med på kursen. Poker var såå duktig, men duktigare hoppas vi ju att han blir efter denna kurs:)

Idag så kommer Maria på besök. Hon har inte varit i denna nya lägenhet innan så det ska bli trevligt. Ska försöka koka ihop något i köket också så vi får lite mat i oss till lunch, ät bör man annars dör man:). Ska försöka hinna bädda och dammsuga innan hon kommer också, det kan ju vara lite trevligt att slippa se alla dammråttor:P

17 mars 2008

Kläder för oss med runda magar

Varför kan ingen klädkedja satsa lite mer på mammakläder? Jag menar Lindex, H&M och KappAhl är alla stora klädkedjor i Sverige men ingen av dem verkar ha brytt sig nämnvärt när det kommer till kläder för gravida. H&M i Nyköping var en riktigt bra butik med stort utbud av allt, utom mamma kläder...i en butik stor som jag vet inte vad så hade de tre ställ med kläder för gravida, och alla var lika fula. Att handla kläder över internet är inget alternativ då jag måste kunna prova kläderna innan. Storlekarna skiljer sig massa från varandra..ofta kan jag köpa min vanliga storlek XS-S även i mammakläder, men som i går när mamma hade köpt en mammakjol till mig i Ullared i storlek 34-36 så jag kunde inte ens få upp den över höfterna:P haha så det kan vara, i-lands problem or what?:) Men som tur är kan man hitta snygga toppar och klänningar på de "vanliga damavdelningarna" nu mer:) Dock stör det mig att jag inte kan hitta några snygga byxor..är det någon som kanske har något bra tips?

Dagens boktips

Författare: David Batra
Titel: Vän av ordning

Pontus och jag fyndade några böcker på bokrean och en av dem var denna bok. Världens roligaste bok ju!! Perfekt slappar bok du kan läsa när du inte orkar läsa någon annan "tyngre" bok:P
Boken är uppbyggd på Sveriges argaste, konstigaste och roligaste insändare till olika tidningar. David Batra har kommenterat flera av dessa insändarna med små fyndiga kommentarer:) LÄS DEN!! Jag lovar ni kommer att skratta högt åt flera insändare och kommenarer..fatta att detta är riktiga insändare av riktiga människor, det är nästan skrämmande när man läser visa av dessa insändare..men man får väl lägga till att visa av dessa är skrivna på 60 och 70-talet och synen på allt och alla var ju lite annorlunda då mot idag:P haha

En av mina favorit insändare (eller det finns många detta är som sagt bara en:P):

Fegt, tarvligt
"Varför gillar de i Amerika inte de färgade? Negrer har väl lika stor rätt att leva som de vita, och i många avseenden kan negrer vara mycket bättre. Att de vita går lös på negerbarnen tycker jag är fegt och tarvligt!!"
10 år och inte negerhatare, sthlm

Från Expressen 4 september 1967

Nu när jag satt och bläddrade i boken så hittade jag en till, måste ju bara nämna den också:

"På grund av mitt favorit tvprogram "Baywatch" bestämde jag och min familj att lägga semestern i USA. Vi besökte den berömda badstranden och fick en chock! Var man än tittade stod där en smällfet tjej, jag menar inte en gravid kvinna, utan 200 kilo fett som dallrat om det kunnat gå. Den genomsnittliga kvinnan i USA väger 150 kilo. Tack gode gud för den svenska smala linjen. Dessutom är amerikanarna aggressiva, dumma och oförskämda mot sina turister. Denna dyra läxa har lärt mig att inte lita på TV:s program från USA och tänka själv istället."
Lurad turist

Från Kvällsposten 14 februari 2000

HAHA Köp/låna boken själv så får ni se:)

16 mars 2008

Tillbaka till vardagen

Nu är vi hemma igen efter en helt underbar helg!! Har haft det så bra, bara tagit det lugnt och njutit av livet:) Vi åkte upp till Nyköping vid fyratiden på fredagen. Hotellet vi bodde på var jättfint (man kan ju inte klaga när man får en chokladbit på kudden haha:P). Vi åt middag på hotellet på kvällen, det var en massa franska fina ord i menyn men det vi åt var oxfilé med nån rödvinsås och potatis av något slag:P På lördagen hade vi en heldag på stan, Nyköping är ju en riktig mysig stad..det enda jag sett av Nyköping innan var ju den välkända "Nyköpings bro" haha. Innan vi åkte tillbaka till hotellet så åt vi mat på "Mickes skafferi", mycket god mat!! Måste bara nämna det:) Efter att ha fått p-böter på 500 kronor då vi stått 5 minuter förlänge, så åkte vi tillbaka till vårt hotell och bara slappade.

Kvällen blev ju såklart en melodifestival kväll, som för alla andra svenskar:) Vann då rätt låt? Nej jag höll ju på Christer Sjögren!! haha naedå jag tyckte Charlottes låt var helt okej, en låt med lite fart i. Men det är såå tråkigt att skicka henne till Serbien!! Så typiskt svenskt och på allvar tro att hon kommer sopa banan med alla andra och ta hem segern, ett klassiskt svenskt bidrag som kommer hamna i mitten någonstans som alltid.. jag skulle viljat skicka Rongendahl, låten kanske inte var super men den var annorlunda och vem skulle inte komma ihåg två tvillingbröder i knallröda kostymer? eller varför inte skickat BWO en gång för alla och se om det nu skulle gå så bra för dem som alla säger..

Jävla pojkvän man har, har suttit och försökt skriva klart detta inlägg i en halvtimme typ..Pontus håller på att låta och ha sig i bakgrunden samtidigt som han seriöst försöker hålla igång ett samtal med mig, ser karln inte att jag är upptagen?? haha så det kan vara ibland..:P

Nu ska jag gå och tända eld på Pontus om han inte slutar leka med den där tändaren snart, jag blir fan idiot av att sitta och lyssna på det där ljudet!! morr..

14 mars 2008

NEHE!!!

Har hon opererat tuttarna, jag som alltid trott de var äkta:P Lite efter expressen?

http://www.expressen.se/fredag/1.1084840/tori-spelling-har-opererat-brosten

Weekend

Bara några timmar kvar sen så är vi på väg!! Pontus och jag ska åka till Nyköping över helgen och bo på hotell och ha det gott:) Jag fick detta weekend paket i julklapp av min sötis så i eftermiddag bär det av, ska bli såå skönt!! Fatta vi kommer att få sova ut en lördagmorgon, det är vi inte bortskämda med i vanliga fall:P Vi har ju en morgonpigg jycke som alltid vill ha mat/gå på promenad tidigt på morgonen, vardag som helg.. (haha stackars Krille som ska vara hundvakt)
Hotellet vi ska bo på är jättemysigt och vi kommer ha tillgång till deras spa-avdelning så det kommer att bli en riktig lyxig helg:)



4-1

LHC gick ännu en seger match mot Djurgården i går, känns kanoners det här:)



Djurgårdare på fall



13 mars 2008

Glass i stora lass

Var på Lidel och handlade lite igår. Pontus och jag brukar aldrig ha kakor, godis eller glass liggande i skåpen hemma..man måste ju försöka vara så nyttig som det bara går:) Men då när jag var på Lidel igår så gjorde jag faktiskt ett undantag. Där i frysdisken låg de ju, mina favorit glassar! GB:s magnum med vitchoklad och jordgubbsglass, mumigt värre! Nu var det inte GB men dessa glassar smakar, enligt mig, precis samma som orginalet fast billigare. Så nu sitter jag och är onyttig med en glass i handen haha. Och inte nog med det tidigare var jag, Pontus, Gunnar och Krille på pizzerian och åt onyttigheter där också, inte bra..men det får det bli ändring på imorgon!

Ring ring

Har spenderast hela morgonen/förmiddagen i telefon haha, så det kan bli ibland..först pratade jag med Maria i telefon och sen ringde jag till Hannis. Sen pratade jag med försäkringskassan och därefter med Emme, innan jag till slut slog en pling till Hannis igen:P mycket prat har det blivit. Men jag har inte ringt dit jag borde ha ringt, nämligen till DinBostad. Jag måste påminna vaktmästaren om våra garderober som fortfarande saknar korgar..Pontus gubben har ju ingenstans att lägga sina kläder. Han har bara så man kan hänga kläderna i sina garderober och det är ju inget bra om man som han har en flickvän som tagit alla galgarna till sina kläder:)

12 mars 2008

Grönskassoppa och LHC

Sitter och väntar på att min käraste ska komma hem från jobbet. Har just lagat klart middagen, grönsaksoppa till huvudrätt och pannkakor till efterrätt:)

LHC spelade ju sin första match i går mot djurgården, 1-0 blev det till LHC och det tackvare denna pojk:) GO CLUBEN!!!

IKEA

Usch jag vill inte städa!!! men jag måste.. det ser för jävligt ut i lägenheten just nu:P men det får vänta en liten stund till haha. Igår så var Pontus och jag på mödravården på förrmiddagen, vi fick höra på hjärtljudet på bebisen jätteskojigt!! bebisen ville inte ligga still nu heller (det ville den inte på ultraljudet heller) så man hörde en massa sparkar och rörelser också, det var riktigt roligt. Nu har mer än halv tiden gått..känns lite overkligt nästan. Men nu både känner jag och ser hur magen växer mer för var dag som går.

Jag och Emme var även inne en sväng till Linköping och IKEA. Jag shoppade ett nytt skrivbord som vi kan ha datorn på, blev inte hundra nöjd med det är såå mycket bättre än det vi hade innan:P Var även en sväng inne på H&M (jag ÄLSKAR H&M). Jag hittade ett par svarta mammabyxor, känns så bra att ha några byxor som jag får på mig nu. Köpte även ett par mysbrallor och mamma leggins. Sen var jag ju en tripp förbi en skoaffär och fyndade ett par jättefina skor för endast 100 kronor:) Man kan ju bara inte gå förbi en skoaffär och än mindre om det är reaskyltar:)

Nej nu måste jag ta tag i mitt städande. Ska börja med att tömma tvättmaskinen, roligt värre... not.

10 mars 2008

Back in Tranås:)

Nu är vår lilla familj på plats i Tranås igen. Jag åkte ut till Obelix och Asby vid tolvtiden idag och vid fyra så kom Gunilla (svärmor) hem igen. Sen dök även Mats (svärfar) och Pontus (pojkvän haha:) upp så då åt vi lite middag tillsammans. Jag såg deras katt Sture idag, honom har jag inte sett på ett tag bara hört hur alla sagt att han blivit en knubbis. Och det hade han!! hade jag bara haft batteri kvar i min kamera hade jag tagit en bild och lagt ut, sicken tjockis han var!! haha lite Lucas klass på han:) Nu sitter jag och väntar på att Pontus ska duscha klart så att jag får gå och kissa:P Fan vad jag kissar nu mer, jag har varit på toan säkert 15 gånger idag.. haha intresseklubben antecknar tänker väl du. Men det är inget vidare att behöva stå med benen i kors varje gång man har en nysning på gång, annars kan det gå illa:) Jävla skit det kan vara ibland. Nae jag har ju faktiskt inget vettigt att skriva nu, bara tid att fördriva hihi. Så jag ska nog ta och avrunda nu. Men känenr jag mig själv rätt så är jag säkert åter imorgon!!

Ciao Ciao!!!

Rubrik?

Herregud!! Jag vaknade och fick ge Poker mat idag, han väckte inte mig!!!! fatta hur trött min älsklings vovve måste vara. Vi var ute hos svärföräldrarna igår och gick på låång promenad i skogen i en massa timmar:P haha Både matte och hund blev trötta av det, okej Poker dampade sig med Äzca en hel del också men en då:P

Såg på sportspegeln igår att vårt kära LHC ska möta (usch jag vill knappt skriva ut ordet:P) Djurgården i kvarten..naturligtvis tror man ju på LHC, men de har ju haft några förluster med stor målskillnad mot detta lag under säsongen tidigare. Men LHC är förmodligen det lag som har orken, viljan, stödet, glädjen och en jävla bra laganda för att gå vidare:) Jag älskar mitt LHC och följer dem helhjärtat, men jag tycker att andra bloggar och skriver bättre om LHC än jag. Kolla in Hannahs (http://www.hannahpanna.blogspot.com/) blogg, hon skriver ofta om det viktiga som sker och händer kring LHC. Och ni kan nästan räkna med att hennes åsikter stämmer bra överens med mina, så går det när man umgåtts för mycket haha:)

Nu måste jag göra mig klar, Poker och jag ska ut till Asby och vara hundvakter åt Obelix:)

08 mars 2008

20års present?

Var inne på Blocket och kom in på aktionen där de säljer klänningar från Lets Dance, och denna är jag KÄR i!! När jag kollade var priset uppe i 25.000 kronor, men jag fyller ju bara tjugo en gång i livet eller hur alla jag känner?;) haha

Sen kanske man egentligen ska ha en kropp som hon på bilden för att kunna bära upp klänningen rättvist, men jag kan ha den hängande som en tavla på väggen och bara kolla på den såå fin är den!!

Skruttbil

Haha det känns som om jag ofta inleder med att skriva att jag just kommit in/ska gå ut på promenad med hunden, och denna gång är inget undantag;) Har just varit ute på lång sväng med Pokerfejs. 10.000 steg lång blev promenaden, så det är bra:) Vi gick upp till Emme för att hämta en list som "ramlat" dän från Passaten. Igår så hade Emme lite tjejkväll vilket var riktigt trevligt. Dock var det inte lika trevligt när jag skulle parkera/backa ut från deras så kallade infart till huset. (Det var väldigt trångt och snårigt så detär knappt en infart).

Det borde vara olagligt att ha stora grova stenstolpar gömda i häckar tycker jag. När jag skulle parkera så var jag tvungen att ställa mig nära häcken för att få plats. Nu var det ju bara det att i busken så gömde sig en gammal grindstolpe som jag så klart inte kunde missa. Resultatet blev en trasig list plus repa..hmm. Och när jag skulle backa ut senare på kvällen så, på något lustigt sätt jag vet själv knappt hur det gick till, var det en hög kant att komma över. Japp och resultatet av det blev en trasig kofångare. Vår bil är inget vidare vacker nu, som tur är så är det ju ingen fin ny bil vi har..det hade varit ännu jobbigare. Har faktiskt jättedåligt samvete för att bilen ser ut som den gör, men som tur är har jag ju en så händig pojkvän som så gärna fixar med bilen:)

07 mars 2008

Hundar och gamla människor

Varför är det alltid så att när jag är ute på promenad med hunden så är det gamla människor som stannar och pratar med mig. Ja inte bara pratar, de berättar sin livshistoria för mig. Missförstå mig inte, jag tycker om att stanna och prata med folk när jag är ute och går, gammal som ung. Men varför händer det alltid mig och ingen annan? Idag när Poker och jag var ute så var det en pratsjuk farbror som stod och pratade med oss konstant i en halvtimme... Jag bara stod där och log och sa ja och nej typ.. usch jag är så dålig på att säga: "oj, nu måste jag visst gå vidare". Tycker faktiskt om att lyssna och höra på när äldre personer har historier att berätta från förr, men jag vill inte stå med en hund som drar i kopplet och med solen i ansiktet i en halvtimme:P

Jag ser väl helt enkelt för snäll ut för att alla pensionärer bara ska kunna gå förbi mig haha:) Det här var ju inte första och garanterat inte sista gången som jag får stå och höra på historier från andra världskriget när jag är ute på min hundpromenad;)

06 mars 2008

Liten shoppingrunda

Idag så har min kära mamma varit och hälsat på en sväng. Hon och Lucas kom på besök imorse så då gick vi en runda med vovvarna i skogen. Därefter gick vi på stan här i Tranås lite, hittade ett par jättefina ramar som jag ska sätta in kort i. Billigt och bra på fyndlagret:) Här har man inte råd att spendera för mycket haha. Men jag handlade faktiskt en klänning/tunika också, en som jag kan ha när magen växer men även sitter bra på en snygg slank kropp efter graviditeten. Den kostade bara 140 kronor så det tyckte jag att jag kunde få unna mig. Modet är ju perfekt just nu, det finns ju massor av klänningar och tröjor som egentligen är "mammakläder":) Pösiga med gott om plats för magen. Mamma bjöd även mig och Pontus på lunch på en Kinarestaurang, smaskigt värre.

Nu ska jag börja med att sätta in korten i ramarna, kanske lägger ut bilder på mina shoppingfynd i kväll:P

05 mars 2008

What's for dinner?

Jag har fått in min lön på kontot!!! snabbt jobbat, bara en och en halv vecka försenad...men men nu ska jag inte klaga mer på det:P haha
Sitter och funderar på vad jag ska laga för mat i eftermiddag tills Pontus kommer hem. Jag tror det blir hemgjorda köttbullar med potatismos med spenat i. Har aldrig tyckt om spenat men en smart och rolig grej att göra är att lägga i lite i potatismoset och mosa samman det. Det får en läcker färg samtidigt som man är lite nyttig:) Och nej spenaten smakar inte så mycket, potatisen tar över smaken i moset:P

04 mars 2008

Lexikon för Hollywoodkändisar

  • När kändisen köper sitt super dyra/stora hus med 6 sovrum så måste huset ha minst 9 badrum.
  • En kändis erkänner aldrig att han/hon tränar och inget äter. En kändis har en sådan kropp naturligt, det är det som gör kändisar mer speciella än övriga mänskligheten.
  • När en kändis är gravid förnekar hon det tills en tidning betalar rätt summa för ett uttalade som bekräftar graviditeten.
  • En kändis visar alltid upp sin bebis, både före och efter dess ankomst. Först en naken bild på den höggravida kändismamman på framsidan av en stor tidning. Sen en näst intill naken kändismamma med sin nyfödda bebis i samma tidning eller i den tidningen som betalar mest.
  • Kändismamman ska ha gått ner samtliga graviditets kilon minst en månad efter bebisens ankomst.
  • En kändis lider aldrig av anorexia. Det kvittar hur många papparazzi bilder som bevisar motsatsen. Det är pga av stress och mycket jobb som kändisen är såå smal, inget annat.
  • Alla kändis kärlekspar åker på romantiskresa till Italien, speciellt Rom.
  • Även om kändisens film/CD utsetts till årets kalkon flera gånger om så är det inget som berör kändisen i fråga, de läser/tar inte åt sig av den dåliga kritiken, bara den bra.
  • Du måste som kändis åkt dit för narkotikabrott, rattfylla eller misshandel minst en gång. Och sedan sluppit undan lagen med hjälp av ditt kändisskap och pengar.
  • Om du skulle åka in i finkan trots allt så är ju all publicetet bra publicetet.
  • En riktig kändis har även varit inlagd på rehab ett par gånger.
  • En ung ny stjärna har oftast penga/kändiskåta föräldrar som drillat sina barn sen de var nyfödda.
  • Kändisen måste ha blivit fångad på minst en papparazzi bild i kortkortkort klänning/kjol utan trosor under.
  • Kändisar bara älskar att vara småbarnsförälderar!! Men man får inte nämna hela stabben av personal som man har anställt för att hålla reda på ungen/ungarna.
  • Kändiskvinna som kändisman, du erkänner aldrig att du plastikopererat dig.
  • När din partner varit otrogen så kastar kändisen antingen ut honom/henne eller så stöttar man partner i vått och torrt. Trots att en eller flera älskare/älskarinnor talat ut i media och visat upp bevis för deras kärleksaffär.
  • En hollywood kändis dejtar i stort sätt bara andra hollywood kändisar. Man får barn, dejtar skiljer sig, gifter sig och hatar andra kändisar.
  • Vad vore väl en riktig kändisbrud utan sin minihund som katten Sture på 7 kilo kan äta upp till lunch?

Är du redo för Hollywood?

H&M in my heart:)

I LOVE H&M!! det skulle jag vilja ha upp tryckt på en t-shirt:) haha jag menar finns det någon bättre klädkedja? Sen kanske de inte alltid har det man letar efter, men nästan alltid..:D Idag fick jag hem H&M katalogen med posten. Älskar att sitta och bläddra i den. Tyvärr så är man pank och gravid tjock så man känner ingen större shoppinglust. (eller det kanske jag hade gjort om jag haft pengar på kontot:P) Sen tycker jag det är lite tråkigt att handla kläder nu som jag ändå inte kommer komma i om en månad. Kan ju inte ha något ur min gamla garderob och har inte råd att köpa något nytt..surt värre. Men efter att bebisen har tittat ut i sommar så måste jag gå tillbaka till min normala vikt. Jag har för mycket kläder för att inte gå ner i vikt. Sicka problem man har..men det är faktiskt jobbigt att bara ha två par byxor att komma i, och knappt några tröjor som passar till. Nästan alla tröjor glider upp sådär snyggt över magen, hmm not so hot haha:)

03 mars 2008

Goa glá LHC:)

Ikväll ska pappsen, jag och Erik in till Linköping och kolla in när LHC spöar skiten ur Skellefteå. Det bör ju inte bli så svårt eller vad säger du Hannah?;)

Trolltyg i Tomteskogen

Haha om ni inte har sett den så måste ni ju bara göra det!! Vi var ett gäng som satt och kollade på melodifestivalen i lördags och efter festivalens slut så föreslog Krille att vi kunde kolla på "trolltyg i tomteskogen". Haha vet inte om det hade att göra med att man var halvtrött eller inte, men skrattade gjorde vi:) "Trolltyg i tomteskogen" är en tecknad film som handlar om osämjan mellan tomtarna och trollen i skogen. Trollen är klockrena, så roliga:)

01 mars 2008

Lera och smuts

Var det när vi gick på promenad. Krille, Äzca, Jag, Pontus och Poker gick på lång promenad i skogen..det var lera och blött överallt:P Resultatet av det blev (inte helt oväntat) två jättesmutsiga vovvar. Jag har just avslutat hundtvätten av Poker nu luktar han såå gott i pälsen:) Dock är det ju inte favorit momentet att bli bada, det är ju mycket roligare att bada själv. Och då helst på en plats där det finns fåglar i vattnet att jaga. Nej nu måste jag ta tag i vårt lilla, men ack så smutsiga badrum. En hund som fäller plus att hunden är blött är lika med väldigt mycket hundhår:P

Hjälp..

Jag råkade hitta bilder på kvinnors magar och hur de ser ut efter deras graviditeter. Inte så smart, snacka om att jag drömmer mardrömmar på nätterna nu mer:P

Efter min graviditet vill jag ha en sådan mage som hon på bilden nedanför, ena bilden är tagen dagen innan förlossningen och den andra bara två månader efter.