16 mars 2008

Tillbaka till vardagen

Nu är vi hemma igen efter en helt underbar helg!! Har haft det så bra, bara tagit det lugnt och njutit av livet:) Vi åkte upp till Nyköping vid fyratiden på fredagen. Hotellet vi bodde på var jättfint (man kan ju inte klaga när man får en chokladbit på kudden haha:P). Vi åt middag på hotellet på kvällen, det var en massa franska fina ord i menyn men det vi åt var oxfilé med nån rödvinsås och potatis av något slag:P På lördagen hade vi en heldag på stan, Nyköping är ju en riktig mysig stad..det enda jag sett av Nyköping innan var ju den välkända "Nyköpings bro" haha. Innan vi åkte tillbaka till hotellet så åt vi mat på "Mickes skafferi", mycket god mat!! Måste bara nämna det:) Efter att ha fått p-böter på 500 kronor då vi stått 5 minuter förlänge, så åkte vi tillbaka till vårt hotell och bara slappade.

Kvällen blev ju såklart en melodifestival kväll, som för alla andra svenskar:) Vann då rätt låt? Nej jag höll ju på Christer Sjögren!! haha naedå jag tyckte Charlottes låt var helt okej, en låt med lite fart i. Men det är såå tråkigt att skicka henne till Serbien!! Så typiskt svenskt och på allvar tro att hon kommer sopa banan med alla andra och ta hem segern, ett klassiskt svenskt bidrag som kommer hamna i mitten någonstans som alltid.. jag skulle viljat skicka Rongendahl, låten kanske inte var super men den var annorlunda och vem skulle inte komma ihåg två tvillingbröder i knallröda kostymer? eller varför inte skickat BWO en gång för alla och se om det nu skulle gå så bra för dem som alla säger..

Jävla pojkvän man har, har suttit och försökt skriva klart detta inlägg i en halvtimme typ..Pontus håller på att låta och ha sig i bakgrunden samtidigt som han seriöst försöker hålla igång ett samtal med mig, ser karln inte att jag är upptagen?? haha så det kan vara ibland..:P

Nu ska jag gå och tända eld på Pontus om han inte slutar leka med den där tändaren snart, jag blir fan idiot av att sitta och lyssna på det där ljudet!! morr..

1 kommentar:

Hannah sa...

"Tvillingbröder i röda kostymer" hahaha, jag har bara Joel&Henke i huvudet :P