20 mars 2008

Låång helg!!

Då var det redan påsk:) herregud jag tyckte det var nyss julafton, vad fort tiden går. Ikväll någon gång (förmodligen bra mycket senare än vad tidsoptimisten Jennie sagt) så kommer Jennie och Erik på besök. Har passat på att städa lite i lägenheten.. Pontus är ute och går långpromenad med Äzca och Krille och då måste man ju passa på att ta fram dammsugaren när inte Poker är hemma. Han verkligen älskar att bli dammsugen, konstiga hund..samt att jaga dammsugaren det är ju roligast av allt:P Fan vad mycket dammsugare det blev, tror inte jag skrivit dammsugare så många gånger tidigare haha.

Och vet ni vad?!! Mitt dressing room är nästan klart!!! Ja det är lite små plock kvar men det är nästintill klart, så jädra glad jag är för det!! En dröm som blivit sann:) Jag ska verkligen lägga ut en bild på det när det är helt klart..Måste inhandla lite galgar till allt som ska hänga, är det möjligen så att någon vet vart man kan köpa billiga galgar i stora mängder? Sen så måste jag ju bara tacka alla som faktiskt hjälpt mig såå mycket med att få mitt dressing room i ordning, tack tack tack tack!!

Får väl se hur mycket jag kan skriva i bloggen i helgen, tror det kommer bli fullt upp..men jag ska göra mitt bästa:) haha
Sen måste jag ju bara nämna LHC och deras vidare gång i slutspelet, så skönt att semifinalsplatsen är fixad!! Nu börjar slutspelet verkligen på allvar;) GO CLUBEN!!!!!!!!!!

Nej nu ska jag ta och ringa Jennie och se vart i vårt avlånga land de befinner sig, med Jennies lokalsinne kan de lika gärna var på väg till Jukkasjärvi som till Tranås:P haha nej jag ska inte säga något jag har heller inget lokalsinne..jag säger som Jennie (eller om det var Hannah):
Vissa människor har dåligt lokalsinne, men jag har ta mig fan inget alls!!


Magnus Johansson vi saknar dig!!!

Inga kommentarer: