23 januari 2012

Så var denna veckan igång...

Ja det har inte blivit så mycket bloggande här. Har inte hunnit med det. Åkte ju till jobbet i går kväll och kom hem precis.

Pontus är på väg hem med Leah. Han hämtade henne på dagis vid lunchtiden. Dagispersonalen sa att hon inte alls var sitt vanliga glada jag. Det var detsamma i förra veckan. Då sa de också att hon var mycket mer tillbakadragen och ville gärna sitta i knät, läsa saga och inte alls varit pigg. Som ena fröken sa Leah är ju den ungen som hörs och syns mest annars på dagis och som kör järnet så det här var ju inte alls likt henne.

Så jag ringde ner till vårdcentralen så vi kunde få allt uppkollat en gång för alla. Hon har ju haft både ögoninflammation och dunderförkylning på varandra så ja man vet ju aldrig.

Men hem här nu kom en väldigt glad och sprallig tjej. De hade tagit en del prover på henne och allt så bra ut. Skönt. Och inget konstigt i öronen heller. Ännu skönare.

Se hur vi ska göra. Leah får nog vara hemma imorgon för säkerhets skull. Även om det känns fel nu då hon studsar omkring här hemma för fullt. Svårt det där med sjukdomar kan vara ibland:)

//Sofie

Inga kommentarer: