01 januari 2012

Årets Första Inlägg

Gott Nytt År till er Alla!

Här hemma är det liv i luckan. Barnen kör järnet. Pontus och jag är inte lika pigga. Ändå blev det inte sent igår.

Vi hade en jättetrevligt kväll borta hos Emma och Per. God mat hade vi alla ordnat och barnen var så snälla så:) De somnade till och med gott allihopa. Leah och Zeb somnade på en madrass bredvid varandra och Hugo och LillHugo sov inne i Emma och Pers sovrum. Allt var så himla bra fram till tolvslaget. Då blev det kaos.

Poker som vi inte trott var skoträdd var inte alls så katig när raketerna drog igång. Kan ju bero på att det var vi som sköt så det kom väldigt nära inpå. Poker har ju aldrig varit med på det sättet innan (kom vi på) så han blev lite smått uppstressad men som tur var inget värre ändå. Tyckte synd om honom då alla barnen också vaknade samtidigt där vid tolvslaget. Så Poker kom ju lite i skymundan..

Det slutade med att vi fick gå hem tjugo över tolv. Alla barnen var vakna och Poker som var uppstressad. Även Tina och Eddie hade en liten pojke som vaknade skräckslagen av raketerna så det blev en tidig kväll för oss alla. Kan ju bli så:) Trevligt hade vi i alla fall under kvällen!

Nu blir det att jaga Leah som har hittat en limstift...

//Sofie

Inga kommentarer: