24 september 2016

10 år tillsammans

Blev ingen uppdatering här igår. Jag jobbade sent och var inte hemma förrän kl 18. När jag kom hem så hade Pontus fixat med barnvakt så det blev middagsdejt ute på restaurang för oss två å fira att vi igår  varit tillsammans i 10 år. Galet, 10 år! Ett helt decennium ju. Tänk så mycket som hänt under alla dessa år.

Efter vi ätit supergod mat igår så var vi förbi affären och köpte med oss godis hem. Vi var rätt trötta båda två när vi landade i soffan. Jag somnade som en stock där. Romantiskt värre☺

Läste i en blogg nån gång om en tjej vars kille hade varit och köpt plockgodis åt henne och pojkvännen hade lyckats köpa precis det hon ville ha utan att hon sagt något. Det menade hon var en sån där grej som visade att man varit tillsammans länge och verkligen känner varandra väl.

Tänkte på det igår när vi köpte plockgodis. Pontus har ingen aning om vad jag gillar. Några gånger har jag gett honom förtroendet att köpa plockgodis utan mig men det går verkligen inte. De gångerna har han köpt godis som inte han tycker om i tron att jag tycker om det vilket resulterat i en godispåse med godisar som ingen av oss tycker om. Typ.

Så ännu finns det saker kvar för oss att lära känna om varandra. Tur det☺

//Sofie


Inga kommentarer: