19 september 2016

Jobb, utvecklingssamtal och kvällsbesök

Pustar ut i soffan. Köket är undan röjt och barnens väskor packade för morgondagen. Slog mig när jag stod och packade Leahs väska att jag tror aldrig mamma eller pappa packade våra skolväskor när vi var små. Det var helt och hållet vårat eget ansvar att göra. Ska nog börja införa det här hemma med. Det ansvaret är de ju stora nog att ha. Bara man påminner så ska de ju kunna packa sina väskor själva. Curlar ju bort dem men såna där små saker.

Jag slutade inte förrän vid kvart i fem idag och sen åkte jag direkt för att ha utvecklingssamtal med Leahs fröken. Allt var så bra i skolan och hon är så redig våra  tjej☺

Vi åt sen kvällsmat ihop med Sandra och barnen som kom förbi en sväng även ikväll. Riktigt mysigt att få träffa dem alla!

Jag har även anmält mig till några olika träningspass i veckan. ÄNTLIGEN! Åh som jag saknat att träna! Min kropp har saknat träningen. Jag har haft så ont i både rygg och axlar sista tiden. Aldrig att jag har det annars så det är ett tecken på att det är dags och sätta igång med träningsrutinerna igen. 

Men nu är jag helt finito. Glo på dumburken en stund tror jag. Imorgon kör vi en ny dag! Hittade en bild på mig och världens bästa Minna ifrån Spanien som får liva upp det här kvällsinlägget.

//Sofie


Inga kommentarer: