03 september 2016

Ingen förbättring

Varje morgon sista veckan har jag öppnat ögonen med hopp om att idag, idag kommer jag se bättre. Varje gång har jag blivit lika besviken. Jag ser fortfarande lika dåligt på mitt vänster öga som jag gjorde precis efter operationen. Jag ringde till Memira för att höra med dem om det här verkligen är som det ska vara och det är det enligt dem. Det kan tydligen ta längre tid efter en sån här operation men jag tvekar.

Jag längtar för första gången efter mina glasögon och linser och för första gången ångrar jag operationen. Det här har inte alls blivit som jag tänkt. Visst att det kan bli komplikationer och så men enligt både optiker och ögonläkare så hade jag ju så
goda möjligheter för att få ett helt perfekt resultat efter operationen. Alla timmar jag suttit och letade info på nätet om såna här operationer känns helt bortkastat. Jag trodde verkligen jag förberett mig ordentligt innan men ändå blev den pannkaka av allting. Så känns det nu i alla fall.

Jag sminkar mig inte eller ens tvättar håret själv ännu då jag är rädd för att få vatten i ögonen. Träna har jag inte gjort heller och jag har varit så noga med att droppa ögonen enligt schemat jag fått men det har ju inte gett något resultat alls.

Jag är inte alls nöjd. All den smärta och alla de pengar jag lagt på det här känns så meningslöst. Jag hoppas vekligen att jag har fel. Att jag bara är otålig och att resultatet kommer. Men det känns inte alls som det just nu... pessimist som jag är.

//Sofie


Inga kommentarer: