08 september 2016

En dag vid havet

Efter frukosten idag så drog vi till stranden allihopa. Så himla smidigt då det gick gratis bussar dit från hotellet. Det plus att i anslutning till stranden hade vårt hotell en egen liten restaurang där vi som är all inclusive gäster kunde gå och hämta både dricka och snacks samt att det serverades lunch där. Himla bra var det!

Vattnet i havet är helt perfekt temperatur. Varmt men ändå svalkande. Dessutom hade de en låda på stranden där barnen kunde få låna strandleksaker, så perfekt! Vi som tänkte ha köpt med oss hinkar och spadar. Vilken tur att vi inte hann göra det☺

Hugo och Leah (med hjälp av en del vuxna) roade sig med att gräva ner hela Erik i sanden. Det tog sin tid men till sist var han nästintill helt nergrävd.

Vi åkte hem sen på eftermiddagen då vi (speciellt barnen) behövde sova lite siesta. I bussen på väg hem var vi med om en mindre bilolycka. En annan bil körde in i vår buss i en rondell. Allt gick bra som tur var och ingen blev skadad. Det var fronten på bilen som blev helt förstörd. De kör ju som galningar här nere så är ju inte förvånad att det hände bara glad att det inte vara värre.

Barnen och Pontus har precis kommit upp efter att ha badat i poolen och nu ska vi göra oss redo för middag här på hotellet och sen blir det att strosa runt och upptäcka mer av staden.

Underbara semester och värme!

//Sofie


Inga kommentarer: