25 september 2016

Nya fönsterlampor

Jag har letat och letat efter nya lampor att ha i fönstren i köket. Jag råkade ha sönder de vi hade där innan, eller ja en av dem. Vi har haft som två små skomakarlampor men när jag putsade fönstren sist så hade jag sönder skärmen på den ena. Först tänkte jag försöka hitta en likadan men var sugen på att byta ut dem helt.

Har hittat flera fina lampor på Tradera. Jag har nog varit med och budat på 3-4 olika auktioner men alla har dragit iväg prismässigt...

Men skam den som ger sig! Var med och budade på dessa fina som jag lyckades vinna till ett fynd pris! Tror jag gav 100 kr med frakt och allt. Så nöjd☺

En sladd behövs dock bytas ut men det är kanske inte så konstigt med tanke på att de är tillverkade -64. Tur jag har en händig karl som kan fixa det. Jag vågar inte ge mig på det.

Vet vi hade det i uppgift i skolan en gång. Kan det varit när vi hade teknik? Vi skulle klara av enklare elgrejer, typ byta en sladd. Emelie och jag satt och suckade och undrade när vi någonsin skulle ha användning av att kunna göra det. Här har jag alltså fått svaret.

Men det här med ekvationer väntar jag fortfarande på om jag någonsin kommer behöva använda mig av. Jag tvivlar. 

//Sofie


Inga kommentarer: