30 september 2020

Fullspäckat

Igår gick det i ett! Barnen hade aktiviteter som gick om varandra så jag åkte mest bil fram och tillbaka kändes det som. 


Fast jag gick en par promenader också. Och klämde in ett träningpass. Jag pallar inte att stressa hem emellan så bättre att utnyttja tiden på annat sätt. 



Leah började på cirkusskola igår! Hon är ju väldigt atletisk av sig och har alltid hållt på att göra volter, gå på händer och sånt så Leah ville gärna prova att gå dit för att se om det skulle kunna vara något för henne. Hon tyckte det var såå roligt! Det enda negativa var att det höll på för kort stund sa hon. En timme var alldeles för lite tid, två timmars lektion hade varit mer lagom. 


Kul när de tycker saker är roligt! Vi har nästan problemet att våra barn tycker allt är roligt och de vill gå på så många olika saker. Men det får ju inte bli för mycket för dem. Det gäller att hitta balansgången så de behöver orka med annat också. Typ skolan🙂 


Det som är bra med cirkusskolanr att det är en gång i veckan och inget mer. Inga matcher på helgerna som ska passas in. Då räcker det med fotbollen och innebandyn, de tar upp rätt mycket tid även på helgerna. 


Håller era barn på med många aktiviteter? 


//Sofie 

1 kommentar:

Jennie sa...

Vad kul med cirkusskola! Kändes som en Leah-grej! 🤹‍♀️