27 september 2021

Bad, pizza och godis

I lördags så var ju Pontus iväg på sitt skoj. Hugo han hade bortamatch med fotbollen så det var bara jag och Leah. Leah ville hänga med Majken och Majken ville bada så bad fick det bli! 


Jag har inte varit i badhuset på hur länge som helst. Det har ju dels varit en pandemi men jag kan inte bara skylla på den att det var längesen sist jag var och badade.

Hade tänkt åka till Mjölby simhall somäju är lite större men de hade stängt på lördagar. Jättekonstigt men det fick bli Tranås simhall istället. Majken är ju inte såjättekräsen som tur är. Hon är glad bara hon får bada. 


Det gick jättebra där inne. Blev en paus för glassintag. Man måste ju ladda ordenligt så man orkar bada för fullt! Jag köpte ingen egen glass så då jag tänkte att jag kommer ändå få äta halva Majkens glass. Men tji fick jag. Ungen tryckte i sig hela glassen alldeles själv. Och fort! Faster blev lite imponerad där. 


Vi badade både i stora och lilla bassängen. I den stora fanns en hinderbanan som Leah körde för fullt. Efter lite funderande ville Majken också testa. Tänkte att det här går ju aldrig men åter igen, tji fick jag! Leah hjälpte Majken och hon tog sig igenom hinderbanan hon med. 


Efter några timmars badande så kurrade våra magar. Så vi åkte till en pizzeria för att stilla vår hunger. 


Alltså vilket väder det var i helgen! Strålande sol, klarblå himmel och så varmt. 


Hade kunnat gått barbent och utan jacka egentligen. Det är lite lätt skiftande väder så här års. 


Majken underhöll sig med att kolla på alla fiskarna i akvariet medan vi väntade på pizzan. Leah var inte lika imponerad. 


Så klart när det var lördag så inhandlades det även lördagsgodis dagen till ära. Majken var helt lyrisk när vi kom in i godisbutik och ville ha allting och lite till. 


Sen var det ett trött gäng som satte sig i bilen. Majken somnade rätt snart och sen även Leah. Åkte hem med Majken för att lämna av henne men vi blev kvar en stund och hängde med Lykke och Tilde som vi inte träffat på ett tag. Måste ju ladda upp med lite sånt gos med. 


Vi åkte sen hem igen till Hugo som kommit tillbaka från sin fotboll. Vi var så trötta allihopa på kvällen. Orkade inte ens ordna någon middag så vi åt mackor och yoghurt. Det går det med även att det är en lördag kväll🙂


//Sofie 


 


Inga kommentarer: