20 september 2021

Sista hemmamatchen

Städdag! Det var det igår minsann. Och jag fick med mig resten av familjen. Det ni! Ingen som kunde fly undan med någon ursäkt om läxor, träning eller match. Nej nej! Igår fick alla hjälpa till. Barnen tog sina rum, Pontus badrummet och toan där uppe, Hugo klippte gräset, jag dammade, bäddade rent och tog golven. Lite tvätt blev det också. Den tar fan aldrig slut. Evighets projektet nummer ett. Tror alla barnfamiljer håller med om det. 


Men efter vår sena lunch så packade vi in oss alla i bilen för att åka och spana in sista hemmamatchen för i år. Som vanligt hade vi tid att slå ihjäl innan matchen började och lagen värmde upp. Så jag och Leah gick en promenad med Ebbe under tiden. 

Helt okej promenadväder nen fasen det blev kallt när vi satt still sen. 


Det gick bra men i slutet av matchen kände jag mig som en ispinne. 

Matchen då? Ja den var väldigt jämn och spännande, men tyvärr blev det förlust. Får hoppas det bli vinst nästa helg då är det årets sista match. 

När vi kom hem sen tände vi en brasa för att tina upp våra frusna kroppar. Pontus hade bakat en äppelpaj av äpplena från trädgården så den åt vi och kollade på senaste avsnittet av Legomaster. En bra avrundning av helgen. Synd bara att helgerna alltid går så fort. Det är alltid en dag för kort liksom.  


//Sofie 

Inga kommentarer: