27 september 2021

Kalas och friidrott

 

Vaknade tidigt igår. Så klockan sju var Ebbe och jag ut och gick morgonpromenad i skogen. 


Måste dock införskaffa mig bättre skor att gå i den här årstiden. Eller jag går i skogen när det är blött ute. Var aningens blött om fötterna när vi kom hem igen. 


Men det är väldigt fint i naturen nu och särskilt när man kommer ut så tidigt och kan se när solen går upp. 


Det var en skön start på söndagen.

Leah hade friidrottstävling sen så jag och Hugo skjutsade dit henne där Pontus möte upp. Han skulle vara funktionär under tävlingen och jag och Hugo skulle iväg och fira Frida som fyller år. 


Hon hade bjudit in på brunch där vid tio-tiden. Väldigt trevligt och mycket gott. 


När presenterna skulle öppnas hjälpte alla barnen till. 


Två favorit tjejer i matchande Frost klänningar hög in på maten. 


Ebbe var med och efter att vi ätit tyckte Majken att han behövde rastas. Så Minna, hon och jag gick ut i det fina höstvädret och rastade Ebbe. En liten promenad i solen var inte dumt alls. 


Så himla varmt! Jackan togs av rätt snabbt. Och jag som körde på fuskskinnbrallor var bara aningens varm. Jag skulle ju valt klänning som jag brukar. Klänning är alltid bäst. 


Jag fick åka från kalaset sen för att hinna se Leah tävla. Hugo blev kvar då han skulle hänga med Minna på bio på eftermiddagen.  


Det var en större tävling den här gången mot tidigare tävlingar som Leah varit med på. Det var tävlande från många olika klubbar.  

Jag lyckades se när Leah sprang hem vinsten i 600 meter! Alltså Leahs pannben är helt otroligt. Hon har sån vilja och ger hon sig fan på något då kör hon på tills det går. 


Hon är väldigt duktig i löpgrenarna. Tror det är hennes grej i friidrotten, men hon tycker allt är roligt. Vilket är väldigt kul! Allt från att hoppa längd, kasta kula till löpning. 


Det blev en heldag på friidotttsarenan. Pontus fick kämpa på han med då han var funktionär borta vid spjutet och diskusen. Han fick springa fram och tillbaka för att hämta efter varje kast. Nästa gång är det visst min tur att vara funktionär tycker Pontus. 


Framåt kvällen åkte vi ut allihopa till Asby för att hälsa på svärföräldrarna en sväng då svärfar blev dålig i helgen. Sarah och Krille med barn var också där och vi åt middag tillsammans alla. Det var riktigt trevligt och ses och framförallt att se svärfar på benen! 


Ja det var den söndagen det🙂


//Sofie 

Inga kommentarer: