22 september 2021

Frissan har besökts

Jag sov så fruktansvärt dåligt natten till i måndags. Jag har hela mitt liv varit rätt bortskämd med att kunna sova bra. Ja förutom när barn som hållt en vaken i perioder (eller hunden för den delen). Även katten kan ha sina nätter men det händer ju inte så ofta som tur är. Har också väldigt svårt att sova med personer som snarkar fast det är rätt ovanligt det med. Men det här att bara ligga i sängen och vända och vrida på mig och inte kunna sova. Det hör inte till vanligheterna. Det är något som kommit sista tiden.

Hade ställt klockan för att hinna träna innan jobbet men tänkte att det var lönlöst när jag sovit så dåligt. Så istället låg jag ytterligare en timme och vred mig i sängen innan jag klev upp. Kunde lika gärna gått upp och tränat för den där extra timmen i sängen gav ingenting. 


Jag jobbade kortare dag i måndags då jag hade tid hos frissan. Så himla svårt att få en tid! Iallafall eftermiddagstider som jag ju gärna vill ha. Har väntat i flera veckor på att få komma dit. Mitt hår har varit sååå slitet och tråkigt sista tiden. Hade ju en idé om att Leah och jag skulle åka upp och hälsa på Jennie och Nayla. Då hade Jennie kunnat klippt oss men jag fick inte ihop det tidsmässigt med att åka upp till Falun... Däremot ska vi ses på höstlovet allihopa! Det ska bli kul! 

Efter frisörbesöket så blev det gymmet en sväng. Kändes kanske inte jättebra tajmat med att först gå och bli fin i håret och sen träna sig svettig men jaja. 


Så nöjd iallafall! Det slitna försvann och så blev det någon nyans mörkare i färgen. Passar bra till hösten. 


När Pontus och barnen drog på träningar sen tog jag med Ebbe på promenad i skogen. Hösten är en bra årstid för promenader. Jag är ju ingen höstmänniska annars direkt men där har hösten allt en fördel. Men jag längtar redan efter ljuset och sommaren igen! Hatar alla överpeppade människor som bara ÄLSKAR hösten mest av allt. För er som missat men 10 av årets 12 månader kan vi i Sverige gå i stickade tröjor, dricka varmt te, tända en brasa och "njuta" av mörkret. Utan problem! För det är mörkt och kallt så pass stor del av året. Hur kan man tycka det är så speciellt? 


Dessa människor plus alla människor som använder ordet "krispigt" har jag lust att skalla. Folk överanvänder det ordet så mycket! De vet ju inte vad det betyder heller. Som när influencers gör reklam för hörlurar med att det ger sånt krispigt ljud? Vem fan vill ha krispigt ljud i sona hörlurar? Eller krispig färg, vad är det? Hösten är så krispig. Nej det är den inte. 


Så nu har jag fått leka surtant ett tag. Tur man har en blogg att skriva av sig på ibland🙂


//Sofie 


Inga kommentarer: