19 januari 2022

En fullmåne

Natten till igår sov jag så dåligt. Fick se att det var fullmåne ute och då blev jag bara irriterad. 


Sova dåligt när det är fullmåne ute är ju att ge alla dessa människor som säger sig INTE kunna sova när det är fullmåne rätt. Jag tror inte på att fullmåne gör att man inte kan sova. En så enkel förklaring till folks sömnproblem är för bra för att vara sann. 


Jag vaknade redan innan klockan ringde så jag var på gymmet ännu tidigare än vanligt denna tisdag. 


Sen blev det jobb och sen blev det...skjutsande på barn till olika träningar! Vad jag fördrev dessa två timmar med? Jag hämtade ut paket och så gick jag på promenad med Ebbis. 


Men alltså gud vad det är mycket sjukdomar nu! Dels massa covid men även allt annat gott och blandat. Vi åker till Åre om en och en halv vecka. Jag börjar på riktigt få ångest över att vi ska bli sjuka så resan får ställas in. Vi bokade den här resan i början av juli månad. Det enda vi har haft att se fram emot på så länge. Fan om vi skulle bli sjuka. Då kommer jag på riktigt gå i ide och inte komma fram förrän det är sommar.  


Men ja det blir ju som det blir. Man kan ju inte styra över sånt tyvärr. Däremot ska jag ta min tredje spruta på torsdag. Det känns iallafall skönt. 


//Sofie 

Inga kommentarer: