28 januari 2022

En torsdag i januari

Veckans näst sista jobbdag. Hade ställt klockan för träning men jag hade sovit så dåligt så jag hoppade det. Jag har fått sådär ont i min axel/nacke som jag hade för ett par veckor sen. Jag har gått på värktabletter och voltarensalva de senaste två dagarna... Men det går förhoppningsvis över. Sist hade jag ont i tre dagar sen blev det bra igen. Håller tummarna att det gör det den här gången med. 


Eftermiddagen och kvällen var en blandning av att försöka styra upp packningen samt sälja Hugos säng som en skulle komma och köpa. Fick typ tömma hela Hugos rum för att kunna montera ner sängen.

Sen fick den stå här i väntan på att få flytta till nästa hem. Hugo får sova på en uppblåsbar madrass tills vi lyckas köpa en ny säng. 


Ja det var väl typ min torsdag det. Hann se några avsnitt av 90 day fiancé happily ever after också. Jag älskar alla program som gjorts i den serien och alla olika spinoffer. Snacka om dålig tv som man fastnar i. Jag kan typ allt om alla paren! Roligt med att man kan hitta dem på sociala medier och se hur det gått för dem. Om de fortfarande är ett par etc. Någon annan som också kollar? Bästa som finns är ju när man har en gemensam serie man kan diskutera och prata om. Hannah och jag bollar alltid Vänner och Top Gear citat med varandra. Alltså allt i livet går att relatera till något från Vänner! Så är det bara. 


//Sofie 




Inga kommentarer: