29 januari 2022

Vi är på gång!

En fredag som började på gymmet och fortsatte sen  till jobbet. Som vanligt. Men jag stämplade ut redan vi lunch för nu jäklar bär det av på semester till Åre! 


Fast först hem för att packa ihop det sista och in med det i bilen. Det här är vår första riktiga skidsemester och tror vi fick liten chock över allt som ska med. Bilen var mer än full när vi åkte. 


Ja ni ser ju. När Pontus stängde bagageluckan så var det så tajt att luften gick ur i en tacochipspåse vi packat med. Alla kläder, pjäxor, hjälmar och framförallt all mat! Det tar en del plats. Det är smidigare när man åker på semester till solen och värmen helt klart. 


Vårt första stopp blev i huvudstaden! Vi sov över hos Sandra med familj. De ska också med upp till Åre precis som Krille och Sarah och deras barn. Eller Sandra, Leon och Linus är det som ska med och för att Sandra ska slippa åka helt själv (det är ju rätt många mil) så tog vi den vägen vi med. 


Sandra letade fram sin snowboard som Hugo sen övertalade henne att ta med. Hon har inte åkt bräda på några år men Hugo tyckte minsann att de skulle åka ihop. 


Leon och Leah roade sig med att spela spel tillsammans. Ett kladdigt spel. 

Leon var inte speciellt deprimerad över att få grädde i hela ansiktet🙂


De andra kollade sen på handbollen men jag var alldeles för trött för det så jag gick och la mig för att orka med morgondagen. 


//Sofie 



Inga kommentarer: