27 januari 2022

För vi har fiber!

Jag körde ett pass på gymmet som vanligt men sen åkte jag hem och jobbade hemifrån. Varför då? Jo vi hade fått meddelande om att under dagen skulle vi få besök för installation av fiber! Äntligen! Efter så många år som det här fiberprojektet tagit så var dagen d äntligen här! 


Det här öppnar ju upp en helt ny värld för oss. Till exempel jag kan jobba hemifrån men då får ingen annan göra något på nätet för då funkar det inte. Vi kan streama olika saker men det är långt ifrån bra. Ibland bara hackar det och man får ge upp. Jag var så glad igår att jag hade korkat upp en flaska bubbel om jag haft någon hemma. Det här är ju helt fantastiskt! 


Efter jobbet så drog jag och fixade naglarna. 


Hade inte tänkt göra det riktigt än men då jag drog i ena nageln rejält så det blev en spricka i den kändes det bäst att åtgärda det innan vi åker iväg på vår semester. 

Blev väldigt nöjd! Efter det blev så blev det matshopping inför Åre innan det var dags att hämta Leah från hennes träning. Trodde dock jag pkt fel då det var helt öde utanför idrottshallen. Där står det alltid massa bilar och föräldrar som väntar och lämnar barn till träningar. 


Det är helt galet så många som är sjuka nu! Och andra sjukdomar med för den delen men Covid härjar som aldrig förr verkligen. Alla är sjuka. Här har ju alla haft det nu förutom jag. Träffade Minna en snabbis och kramade så klart min favorit. Hon testade sen positivt med för covid på kvällen. Men jag är fortfarande negativ och har inga symtom. Hoppas så det håller i sig! Vi åker på fredag och det har vi sett fram emot sen i somras. 


Alla i resesällskap är ju fullvaccinerade och alla har dessutom haft skiten (utom jag) så jag hoppas att vi kan få komma iväg och bara ha lite semester. Jag behöver det. 


//Sofie 

Inga kommentarer: