24 januari 2022

En semla och en biljävel

Veckans sista dag blev även det en lugn dag här hemma. Eller jag fick ett ryck och började lägga ut saker till försäljning. Barnen behöver bland annat uppdatera sina rum. Hugo har en loftsäng som han börjar växa ur, Leah har ett klädskåp som hon inte längre vill ha kvar etc. Så passade på att lägga ut sånt till försäljning när jag ändå hade en dag hemma

 

Det ena drar ju alltid med det andra så hade fullt upp och grejade här hemma. Kom även på att vi hade en "halva priset" på biltvätt så åkte in för att tvätta även den andre bilen. 


Då hände det igen. Bilfan vägrar starta. När det är min tur att åka in i tvätten så är bilen helt död. Så jävla pinsamt att bli stående där. Som tur var så fick jag hjälp av snälla människor. Efter att ha fått bilen bortknuffad och med hjälp av startkablar så startade den! Den blev alltså inte tvättad men hem kom jag lyckligtvis. Bilfan alltså. Vi ska testa att köpa nytt batteri till den. Hoppas det bara är det. 


När bilen inte blev tvättad passade jag istället på att tvätta och städa här hemma. 


Pontus var redig och stod i köket hela dagen för att laga mat till vår Åreresa. Tänkte jag kunde börja förbereda att lacka så smått med men nja det tar jag närmare sen. 


På kvällen kollade vi på handbollen och åt årets första semla! Wienersemla för min del då jag tycker de är godare.


Ja det var den söndagen och helgen🙂


//Sofie 

Inga kommentarer: