18 november 2022

Pyjamas & Raggsockor

Jag kände mig helt ok när jag vaknade i torsdagsmorse. Snorig och täppt men det kommer jag ju att få dras med ett tag. För normala människor försvinner sånt efter ett tag men jag brukar få ha det i några veckor/månader...


Efter att jag jobbat klart så följde jag med Erik och hämtade favorit tjejerna på förskolan. Humören var kanske inte helt på topp men vad kan man kröva en mörk torsdags eftermiddag i november. 


Jag och Majken gick sen till affären och köpte kex och chokladboll som vi fikade på för att liva upp det. 


Efter att fått mysa med trion så åkte jag och hämtade min favorit hund som varit hemma hos pappa. När vi kom hem hade Pontus och barnen dragit iväg på tennisträning. 


Jag sminkade av mig, tog en varmdusch för att tina upp kroppen och tände en brasa. Det har verkligen slagit om vädermässigt. Från 10 plus grader till nollan... tur att vi har braskaminen att elda i. Jag eldar varje morgon och tänder så fort jag kommer hem nu. 


Pyjamas och raggsockor innan klockan knappt slagit kväll. Rätt deprimerande men ändå helt rimligt. 


Fy fan vad jag saknar våren och sommaren! Nu är jag trött på mörkret, nu kan det vända igen. Det är mysigt ett litet tag men det här tröttnar man rätt fort på. Tur vi har advent och julen stundar iallafall. 


//Sofie 




Inga kommentarer: