26 februari 2023

Fredagen som var

Fredagens inlägg ja det skrevs ofta på söndagarna har jag märkt. Så blir det när tiden inte alltid finns där. Jag är nöjd att jag får till att skriva inlägg här så när det blir får spela mindre roll. Så mycket som jag använder min blogg till att gå tillbaka i. Både av nostalgiska skäl och för att leta info. Så ofta vi har diskussioner av olika slag som slutar med att bloggen får avgöra. Vilket år var det? Hur såg det ut innan vi gjorde den renoveringen? Hur firade vi midsommar det året? När var det som vi gjorde det? Då är det helt underbart att ha det här stället att gå tillbaka till och hitta det man söker. 


Den här fredagen då? Vad hände då? Det blev ingen morgonträning den här dagen heller. Är inte helt på topp än så då är det vila som gäller. Däremot blev det jobb och efter jobbet så blev det fikadejt med Hannah, Jonas och Axel. Supermysigt att ses en sväng! 


Hannah och Jonas skulle på LHC-HV71 matchen på lördagen och jag försökte tidigare i veckan köpa biljetter dit med men det var lättare sagt än gjort. E4 derbyt sålde slut snabbt... Så för att ses något nu när de tagit sig ända upp till Östergötland (eller ja norra Småland då men ni fattar) tog vi oss en liten träff på Linds bageri. Supermysigt att få hänga en stund iallafall och få träffa kompis Axel. 


Vi skulle åkt på skidkväll ute i Asbybacken då innebandyföreningen anordnade det för alla sina medlemmar men ja, vi var ju inte helt i form någon av oss den här veckan. Så vi fick tyvärr stå över det. Blev hamburgare och pommes till middag här hemma istället. Köpte MAX egna märke crispy kycklingburgare och de var sååå goda! En annan ny favorit är steakhouse pommes från Garant. Mycket godare än de vanliga gamla tråkiga pommes. 

Sen kollade vi såklart på premiären av Bäst i Test! Så kul att det äntligen dragit igång igen. Flera favoriter som är med den här säsongen. Henrik Nyblom och Linnéa Wikblad i den fasta panelen och så längtar jag till avsnittet där Edvin Törnblom gästar. Ja det kan nog bli en kul säsong det här😊


//Sofie 

Inga kommentarer: