28 februari 2023

Studieskulder ett minne blott

Alltså hur underbart är det inte! En vecka borta från gymmet blev det men känslan när man har kraft, ork och energi igen till att ta i, flåsa och svettas är ju underbar. Klockan ringde nästintill nattetid men upp for jag och till gymmet kom jag utan några som helst problem. Träningen sitter i ryggmärgen för min del efter alla år. Även de gånger det är segt att ta sig dit så är det alltid lika skönt när man åker därifrån. Ja oftast. Pisspass existerar ju också såklart. 


Efter jobbet så for jag hem och gav mig ut i det fin fina vädret för en hundpromenad. Alltså livet leker när solen skiner! Kunde gått där tills solen gick ner men jag behövde komma hem för att skjutsa barn till träning. 


Stannade på ICA för att köpa mjölk också och såg då den här boken som låg där på reabordet och ropade på mig. Nu jädrar ska jag en gång för alla komma in i mitt läsande ordentligt igen. Och jag har en plan! En kvart om dagen ska jag läsa. Lite är bättre än inget och jag tänker att det är ett bra sätt att komma igång. En kvart finns alltid till över för att läsa. Lägga undan mobilen lite mer och prioritera en bok istället. 
 

Jag satte mig även och betalade räkningar igår och vet ni? Jag betalade in det sista lilla som jag hade kvar på mitt CSN lån. Ett och ett halvt års studier har tagit dryga tolv år att betala av. Men nu är jag ta mig fan skuldfri! Ja förutom det där huslånet men det lär inte betalas av de närmsta åren om jag säger så. 



//Sofie  

1 kommentar:

Hannah sa...

Bra jobbat! Med vänlig hälsning 237 847 kr kvar...