16 mars 2015

En bra dag

Hade inte alls någon lust att dra på TRX ikväll. Usch så opepp jag var. Men det gick så jäkla bra! Svetten rann värre än någonsin och vet ni? Jag var starkare än någonsin! Jag har inte kört TRX sen i januari (alltså två månader sedan) och det gick så bra! Jag har blivit så mycket starkare och orkade så mycket mer än sist. Vilken underbar känsla det är att märka att man blivit starkare! Jag har en hatkärlek till TRX. Det är så jäkla jobbigt men det är så underbart när passet är över:-) Ska försöka gå på ett TRX pass i veckan i fortsättningen. Ha det som mål i alla fall. Bra styrketräning för hela kroppen.

Annat som gjort dagen bra är att Hugo fick så mycket beröm på sitt utvecklingssamtal. Vår fina kille! Var Pontus som var på mötet och fröken hade bara positivt att säga. Och vi fick beröm för att vi läser mycket för honom. Det märktes tydligen väldigt väl. Hugo har god hörförståelse och har lätt för att förstå ord. En bra kompis som leker med alla och ser till att alla får vara med. Det värmer i mammahjärtat.

En annan rolig sak är att jag fått tid för att komma på uttagningsprov till en utbildning jag sökt. En litet steg närmare men vi får väl se. Jag har sökt så mycket utbildningar och fått negativa besked så jag har inte så högförväntningar men kul ändå att kommit ett steg närmare.

Ansökningarna till högskola/universiteten har ju öppnat idag med så ska sätta mig med det i veckan också. Alltid värt ett försök. Slänga ut lite krokar här och där och se vad det leder till.

Nu ska jag duscha och sen sova. Ny arbetsdag i morgon med möte på eftermiddagen och på kvällen blir det ett nytt träningspass, Sh'bam:-)


//Sofie

Inga kommentarer: