26 mars 2015

Ett nytt kapitel

Igår glömde jag helt av dig lilla blogg. Ber om så mycket om ursäkt!:-)

Huvudet var fullt upptaget med att tänka på annat. Igår gjorde jag något som kändes så skönt. Jag sa upp mig från mitt nuvarande jobb. Hade ångest innan men nu efteråt känns det väldigt bra.

Jag har varit på samma ställe i 2 ½ års tid nu och det har varit lite...speciellt. Jag ska inte gå in här och skriva om det men ni som känner mig vet hur det varit. Jag var dessutom inte ensam om att ta det här beslutet. Tre kollegor till följde med och gjorde samma sak. Jag sa inte upp mig från en fasttjänst för det har jag inte (trots min tid i företaget) utan på pappret har jag haft mer eller mindre som en timanställning. Fått schema vecka för vecka. Vilket har varit min trygghet gentemot när jag gått som timvikarie på andra ställen då jag aldrig vetat så mycket i förväg hur jag har jobbat.

Men den lilla tryggheten blev inte så mycket värd nu utan jag riktar in mig mot andra mål!

Dels har jag sökt en bunt med utbildningar så vem vet kanske är jag student igen efter sommaren? Sen har jag varit i kontakt med andra arbetsgivare och fått positiva besked då det här kommer lösa sig. Även om det känns lite läskigt,

Är så glad att jag (vi! mina fina kollegor som också tyckte samma och behövde det här lika mycket som jag) tog steget. Det känns verkligen så mycket bättre nu och det om nåt är väl ett tecken på att man gjort rätt.

Till sista maj jobbar jag kvar sen blir det mot nya äventyr!


//Sofie 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra gjort! Positiv energi! Allt har verkligen en mening 💜💜 /kramar kussen

111213 sa...

Härligt! Lycka till i framtiden - vad det nu än blir :) Kram Hanna M