19 mars 2015

Saker jag önskar mig

Suttit och kommit på flera saker jag önskar mig. Dyrt som billigt. Alltså tips till både den rike och den fattige att köpa i födelsedagspresent åt mig:-)

- Ny sjukvårdsklocka. Min älskade klocka som jag alltid haft när jag jobbat har gått sönder så jag behöver en ersättare.


- Bidrag till att förlänga mitt gymkort som går ut i slutet på april.

- Nya löparskor (det har gick hål på mina gamla så de har jag fått slänga) eller bidrag till ett par nya. 

- Sandra tycker vi ska göra tjejklassikern och det som fattas är en cykel för min del. Så ja en cykel önskar jag mig. 

- En matta. Vi behöver (eller ja, jag skulle vilja ha) en stor matta till datarummet där uppe nu när det snart är klart! Jag älskar ju denna mattan från Åhléns dock är den rätt dyr men en matta med lite färg i vore fint till det vita golvet. 


- Få fönstren putsade. Våra fönster är under all kritik just nu. Knappt man ser ut i vissa av dem och jag är helt värdelös på att putsa fönster. Alltså det kvittar hur mycket jag gnor på dem. Ja jag har provat alla dess möjliga husmorsknep för fina fönster men jag får aldrig till det. Så någon som vill hjälpa till att putsa fönstren vore en toppen present! Eller någon som vill hjälpa till att måla de fönster som återstår att bli målade vore också en underbar present att få.-) 

Det blev en liten lista. Tänkte jag skulle fråga min dotter om vad hon önskar sig för att få lite tips om vad jag ska köpa till henne. Hennes födelsedag är ju också snart. Sen återstår bara att komma på present till Pontus, Elin och Sandra som också fyller år här snart. Svårast är att komma på present till Pontus. Vill gärna komma på något bra men det är svårt när plånboken inte är så stor som man vill:-) Men det ska nog lösa sig.  

//Sofie 

Inga kommentarer: