20 mars 2015

Vill vara ledig!

Känner inte ett dugg för att jobba i helgen. Inte det minsta sugen på det. Jag vill vara ledig och umgås med min familj! Jobbar ju även nästa helg men i påsk då jädrar är fru Gustavsson ledig😆

Väntar på att Pontus ska komma hem så ska vi bara byta av varandra. Annars så har fredagen varit bra. Körde en timme på gymmet imorse. Hade sån träningsvärk från boxningen igår så kände inte alls för något styrkepass. Blev istället löpbandet. Gick i höghastighet (redigt power walk tempo så att säga) i högsta lutning. Det var svettigt värre. Men med go musik i lurarna gick det bra.

Sprang även förbi Intersport och fyndade ett par nya löparskor på rean så det kan jag stryka från min önskelista nu. Passade på när det var halva priset. Blev ett par Adidas denna gången. Rosa å fina💖 Jag brukar annars mest använda Nike i träningsskor men lite omväxling är väl aldrig.

Barnen fick även nya gummistövlar som också var på rea. Leahs stövlar hon hade sen innan var två storlekar för små så det behövdes uppdateras på gummistövelfronten.

Nu ska jag hoppa i jobbkläderna och ta mig något att äta så jag orkar hela kvällen på jobbet. Åh så pepp jag är! Not...

//Sofie 

Inga kommentarer: