29 mars 2015

En grå söndag

Vilket höstliknande väder vi har! Vårvärmen kom inte ihop med sommartiden. Synd..Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge heter det ju:-)

Jag och Leah ska alldeles straxt åka iväg och dansa. Eller Leah ska dansa. Pontus har fotbollsmatch och Hugo (som inte ville följa med på syrrans dans) är och leker med morfar under tiden pappa spelar fotboll.

Vårt Internet har legat nere hela dagen men nu fungerar det äntligen! Tänk så handikappad man blir utan Internet. Så skönt att det fungerar igen nu!

Jag ska ta mig ut och springa ikväll har jag tänkt. Det var så längesen sist! Ska se om all den andra träningen gett något resultat även ute i löparspåret. Den borde ju gjort det. När jag körde styrka igår märkte jag skillnad. Fick lägga på i vikt på flera övningar. Musklerna kanske inte syns så väl men de finns där:-)

Nu ska jag göra det jag behöver göra nu när nätet äntligen fungerar som det ska igen. Sen ska vi åka iväg och skaka rumpa. Eller Leah ska.

//Sofie
Haha sitter vid Pontus dator och hittade denna bilden som jag scannat in någon gång i tiden. Jennie och jag i miniformat. Vi måste försöka ta en liknade bild på Nayla och Leah! Vore kul och ha:-)  

1 kommentar:

Jennie sa...

Nämen åh! ❤❤