05 mars 2015

En riktig vårdag!

Morgonen var iskall men gud så fint vädret blev sen! Helt underbart med massa härlig sol 🌞 som visade sig. Blev dock helt genomsvett i min varma vinterjacka när jag jobbade men det är smällar man får ta. Efter jag hämtat Hugo och Leah åkte vi hem och invigde altanen för säsongen. Vi dukade upp mellis och hade det gött i värmen. Det vände dock sen igen och blev jättekallt men det bryr vi oss inte om tycker jag.

Nu ikväll har jag varit iväg och kört box. Så himla roligt och så jobbigt. Orkade knappt hålla upp armarna när jag skulle skölja ur håret i duschen förut.

Måste bara vara så där jobbig skrytig men åh jag har nog världens bästa man! Det är så underbart när jag varit iväg och tränat och jag får komma hem till nylagad mat. Bara att hoppa in i duschen och sen sätta mig och äta. Det är lyx! Barnen de är förberedda för natten så det som återstår för mig är att pussa och krama om dem och läsa en bok innan de stoppas i säng.

Såna enkla saker i vardagen som jag uppskattar så mycket❤

Nu ska jag dra ett varv med dammsugaren  (nej våra barn störs inte det minsta av den när de sover. Så skönt!) och sen sätta mig framför dumburken en stund innan ögonen stängs av trötthet.

//Sofie

Inga kommentarer: