28 november 2015

Blev inte alls som det var tänkt

Vi skulle ha träffat några kompisar i eftermiddag/kväll men det fick ställas in då deras barn blivit dåliga. Så istället tänkte vi åkt och hälsat på Minna idag då de fått komma hem från BB men det fick också ställas in.

Svärmor kom hit idag på förmiddagen för att baka pepparkakor ihop med oss. Leah sov ju över hos Jocke och Tina natten till idag och skulle inte komma hem förrän vid ett-tiden men hon kom hem tidigare. Först tänkte jag att hon ändrat sig och också ville vara med å baka men hon mådde inte bra så det var därför de kom tidigare. 

Hon har kräkts ett par gånger och är blek så hej magsjuka. Förhoppningsvis blir det inte värre än så här och vi andra slipper det men man vet ju aldrig. Inte ens hundra att det är magsjuka heller då våran fröken ätit en hel del onyttigt igårkväll men vågar inte chansa.  Vi får vara hemma å avvakta och se om det blir något mer av det eller inte helt enkelt.

Så himla trist bara. Hade sett framemot den här helgen så mycket men nu blev inget som det var tänkt...men pepparkakor blev det iallafall bakat☺

//Sofie


1 kommentar:

111213 sa...

Nej vad tråkigt!
Krya på Leah och grattis till att ha blivit moster :) Kram Hanna (Max o Nova)