18 november 2015

Jobbar igen

Skönt att vara tillbaka på jobbet igen! Fortfarande har jag hosta som inte riktigt vill ge med sig men känner mig annars i form. Har dock avbokat de träningspassen jag bokat in mig på i veckan. Tar den här veckan fri från träning så jag blir helt hundra i kroppen någon gång. Skönt att bara kunna jobba och komma in i vardagslunket igen☺

Har rast just nu så passar på att skriva några rader här. Skulle haft dejt med Maria idag efter jobbet men såklart meddelar Pontus imorse (2 min innan vi ska åka) att han ska på utbildning idag och är inte hemma förrän senare så jag får ta hämtningen av barnen. Så blev det med den träffen... Så svårt att få till en dag när man kan ses båda så känns så surt när det ändå kör ihop sig och man får ställa in!

Men men. Igår roade jag mig med att gå igenom alla bilder jag någonsin tagit. Typ.

Satt i flera timmar och kollade å mindes. Så himla roligt! Tänk vad mycket skoj som hänt i ens liv ändå. Fick som en påminnelse om alla fina människor som finns och som funnits i mitt liv och allt som jag/vi gjort.

Jag har alltid sagt att det finns så dåligt med bilder på mig och Pontus. Och det fick jag bekräftat igår när jag kikade igenom bland alla bilder. Men se några fanns det! Så gjorde ett litet collage av dem att ha som minne.

Det vill jag bättre mig med att försöka komma ihåg att lite mer bilder på oss två ihop. Likaså bilder på hela familjen är det dåligt med och även filmer med barnen. Så roligt att se de filmklippen som finns men de är tyvärr inte så många. Det ska jag försöka bättre mig och filma lite mer. Det är alltid roligt att ha sen☺

//Sofie

Inga kommentarer: