02 november 2015

Kväll i Ljungsäter

Barnen de sover (ja Hugo sover. Leah ligger i sin säng och sjunger sånger från Frost) och jag sitter vid datorn en stund. Hade lite måsten att göra här vid men gjorde en paus och kikade in här en stund:-)

Var och kört ett Mix Power pass ikväll. Så skönt! Förra veckan blev det endast spinning (= kondition) så var skönt att få ta i ordentligt och köra ett riktigt styrkepass.

Jag har varit elak mot mina ögon kom jag på nu ikväll. Jag kör med endagslinser men ibland fuskar jag och har i dem i två dagar. Men ikväll slog det mig att jag haft i linserna i flera dagar. Ja jag kan inte ens komma på när jag satte i dem. Kändes när jag tog ur dem nu för det sved. Så imorgon får jag vara glasögonorm. Kanske i övermorgon med.

Gud så tråkigt det är att ha dålig syn! Skulle ge vad som för att kunna se bra utan linser eller glasögon. Funderar starkt  på att kolla upp möjligheterna för att göra en laseroperation. Så mycket pengar som jag lägger på mina ögon varje år så tror jag att jag snart skulle ha tjänat in en sån operation. Och framförallt skulle jag kunna få vakna upp på morgonen och se! Se utan att behöva leta fram glasögonen eller sätta i linserna. Tänk vilken lyx:-)

//Sofie


Inga kommentarer: