24 november 2015

Hemma från Ullared

Det blev en hel dag på vift nere i Ullared. Som det ska vara när man åker dit☺

Blev upphämtad vi 05 på morgonen och vi var hemma vid 19.30 på kvällen. Plånboken en aning tunnare men nu är barnens julklappar färdiga så det känns skönt!

Jag köpte två jättefina stjärnor att ha i köksfönstret nu till advent men såklart är de trasiga när jag kommer hem och packar upp dem ur kartongen. Så irriterande! Var på dåligt humör resten av kvällen sen. Typ... De kostade ändå 300 kr styck så det känns extra. Men ska höra med grannarna som ska dit i början på december om de vill ta med dem och reklamera.

Annars hade vi en väldigt bra dag inne på det gula varuhuset. I början var det jättelugnt med folk! Hur skönt som helst. Framåt dan började det komma mer folk men det var ändå lagom nivå på det. Armbågarna fick vila☺

Blev trångt i bilen när vi skulle hem. Satt med påsar runt om oss och kunde inte röra mig men det hör ju också lite till när man varit och shoppat i Ullared☺

Ska plocka och grejar med alla sakerna nu på morgonen. Orkade aldrig med det igår när jag kom hem. Sen blir det utbildning igen i eftermiddag. Så jäkla tråkigt när dessa jobbutbildningar läggs på ens lediga dagar men men. Barnen ska få va hemma hos pappa under tiden så de slipper dagis och fritids i alla fall.

Nu blir det grötfrukost här hemma för Leah och min del.

//Sofie


Inga kommentarer: