19 november 2015

En regnig torsdag i november

Ja i dag har det varit grått och trist... Regnat till och från och känts som det varit kväll typ hela dagen. Så mörkt! Det tar all ens energi. Tänk om man kunde få åka till solen och värmen det hade inte varit dumt alls.

Jag och Leah har varit lediga idag. Fick besök av mamma en sväng så vi åt lunch ihop och sen stannade hon kvar och var här när Hugo kom hem från skolan. Jag och Leah åkte nämligen iväg för att ta kort. De tog inga enskilda bilder på dagis men man fick möjlighet att göra det nu i efterhand när förälder var med.

Ska bli spännande och se hur de blev! Tror de blev jättebra för fotografen var jätteduktig och skojade så Leah satt och skrattade som en tok på stolen.

Hugo har en kompis som är och leker här och Leah sitter och spelar spel på sin surfplatta. Jag har haft panik på vår ena dator som gått sönder. Eller nåt har hänt för den startar inte! Jag var i stort sätt helt klar med en grej som jag suttit och skrivit ihop och som var redo att skickas iväg och så går datorn inte att starta. Får panik på såna saker. Glömmer aldrig när jag gick i skolan och hade suttit och skrivit ett stort arbete som jag sparat på datorn som bara försvann. Gick inte att hitta så det vara bara och börja om.

Datorer är bra men inte alltid. Sen borde jag lärt mig att alltid spara extra på externhårddisk men det är så lätt att det glöms bort tyvärr.

Hoppas att Pontus kanske kan få igång den när han kommer hem sen. Vi håller tummarna för det.

//Sofie 

Inga kommentarer: