16 oktober 2017

Födelsedagstårta och utvecklingssamtal

Det gick bra och jobba idag. Min förkylning och mina bihålor sköte sig skapligt. Känner mig extremt trött och hängig nu men det är nog inte så konstigt med tanke på den långa dagen.

Jobbade till fyra idag och brumade sen direkt vidare till skolan för utvecklingssamtal med Leah och hennes fröken. Ja, även Pontus var med:-)

Leah har fått en sån bra fröken och det fungerar så bra i skolan för vår tjej. Hon är framåt, vetgirig, är väldigt duktig och kan mycket samt har lätt att lära sig. Kompisar har hon med och är duktig på att leka med alla. Något pratig i klassrummet kanske:-)

Det värmer så i ens mammahjärta när man får höra att allt är bra.

Efter så åkte barnen hem med Pontus medan jag tog mig en timmes promenad med Ebbe. Jag skippade gymmet idag med. Är så osäker på kroppen så väntar ett tag till innan jag vågar mig dit. Känns så tråkigt, men promenader är helt okej. Älskar ju att ut och gå. Idag för första gången ever tog jag mig dessutom iväg på promenad på min rast. Har aldrig hänt innan även om jag tänkt tanken flera gånger att det skulle ju vara skönt med en promenad, men så hamnar jag ändå alltid i soffan i personalrummet. Men se inte idag! Och det var riktigt skönt i det fina höstvädret som vi haft idag.

Promenaden blir dessutom så mycket bättre med Mia Skäringer och Anna Mannheimer i lurarna. Älskade dem båda sen innan och blev så himla glad när de började att podda ihop! Har lyssnat på varje nytt avsnitt varje vecka sen de sände det första. Måndagarna är lite roligare nu mer:-) På tisdagar sen så släpper En Underbar Pod sina nya avsnitt så även tisdagarna är räddade. Ja, sen är det ju nästan helg igen ju:-)

När vi kom hem från promenaden var grannarna över och hade köpte ett paket till Ebbe (bortskämd hund vi har). Fick ett ben som han legat och gnagt på hela kvällen. Han fick även en tårta bestående av leverpastej, blodpudding, hundgodisar och lite, lite lingonsylt. Den försvann fort, kan inte ens tagit en minut innan den var uppäten.


Nu är jag så jäkla trött. Ska ta på mig pyjamas och lägga mig och mysa i sängen. Slökolla på dumburken och sen somna gott. Skulle vikt tvätt ikväll men den finns kvar även imorgon.

//Sofie

Inga kommentarer: