28 oktober 2017

Gårdagens fredag

Hade en lugn och skön fredag igår. Det kändes som det var längesen sist. Ofta blir det att jag bokar in saker då när det är min lediga dag i veckan, men igår hade jag egentligen inga direkta måsten.

Eller jo, jag satt och betalade alla räkningarna och sen var det mathandling, men inga tider att passa eller så vilket var så skönt.


När barnen kom hem från skolan satte jag och Leah oss och pysslade lite. Leah har så mycket pysselsaker så det väller över ur lådorna. Så det behövdes pysslas lite:-) Det är kul och sitta och greja med sånt. Lite terapi över det.

Sen ville Leah göra en efterrätt ur favorit bakboken. Vi har även kokboken (som jag nog berättat om tidigare här i bloggen) och jag tror våra barn bakat/lagat allt ur dessa böcker flera gånger om. De älskar att stå i köket och läsa och kunna baka/laga helt själva. Det är inte mycket vi behöver hjälpa dem med. Rekommenderar verkligen böckerna! (nån kanske behöver julklappstips?:-)

Så Hugo stod för varmrätten igår kväll och det blev tacotårta med sallad till.



Leah gjorde en cheesecake i glas till efterrätt som var god men rätt mäktig, hade nog räckte med mindre glas men glupsk som jag är så fick jag ändå i mig hela min:-)


//Sofie

Inga kommentarer: