29 oktober 2017

Sista söndagen i oktober

Alltså snart har oktober passerat också? Vart har 2017 tagit vägen? Helt galet som vanligt...

Sitter och mår sisådär. Har riktigt ont i bihålorna ikväll, men vaknade faktiskt upp i morse och kände mig riktigt pigg. Ställde ju om klockan inatt så när jag vaknade så tidigt (som det blev efter klockomställningen) och kände mig pigg så jag testade och åkte till gymmet. Testade bara och körde ett litet lättare pass. Det var så skönt att vara tillbaka där igen! Synd att kroppen inte är helt hundra än bara.


När jag kom hem sen så hade Pontus fixat pannkaksfrukost till oss alla.

Efter jag duschat så drog jag och Hugo iväg för att besöka en loppis ihop med mamma. När vi kom fram var det dock hur mycket folk som helst! Helt galet, det gick inte att gå där inne ens. Så vi gjorde en liten avstickare till mammas kompis som bor precis i närheten. Efter att vi suttit där en stund och varit sociala så gick vi tillbaka till loppisen och då var det mycket lugnare med folk.


Lyckades hitta kläder till Leah och så köpte jag även mössor till barnen av en tjej som stod och sålde egentillverkade. Jättefina mönster var det på alla mössorna så det var lite svårt att välja:-)

Sen var eftermiddagen väldigt lugn för min del. Det tog ut sin rätt att jag varit igång. Sånt tryck över bihålorna och snorigt värre. Ingen energi över alls. Somnade till och med och sov en timme i soffan.

Hugo följde med mamma hem efter loppisen och ikväll hade han innebandy, men den var pappa snäll och följde med på då jag inte orkade. Pontus hade fullt upp med renoveringen av hallen så det var skönt att han kunde följa med Hugo istället. Kände inte alls för att sitta i en kall idrottshall i över en timme när jag inte kände mig bra.

Se om jag piggnar på mig inatt. Annars får det bli att vara hemma och kurera kroppen imorgon. Börjar få panik på att inte känna mig pigg och alltid vara energilös. Så svårt det där, jag är ju inte sängliggande sjuk men ändå inte frisk nog att orka mer än det nödvändigaste...typ.

Pontus livade iallafall upp kvällen med att laga så god mat! Han ställde sig och grillade ryggbiff och gjorde sin världsgoda beasås till. Bättre söndagsmiddag kunde det inte blivit:-)



//Sofie 

Inga kommentarer: