26 oktober 2017

Gått på helg

Så skönt att ha några lediga dagar framför mig nu! Det har (för ovanlighetens skull) känts som en lång vecka.

Det är så himla härligt att kunna vara ledig fredagar. Det är väldigt lyxigt, men jag har faktiskt planer på att kanske gå upp lite i tid sen och vara ledig varannan fredag istället. Bara jag får hälsan med mig så tror jag det också skulle funka bra. Plånboken skulle iallafall bli gladare:-)

Får se när det skulle kunna bli men det är tankar jag har iallafall. Nu är det rätt gött som sagt att veta att jag har en extra ledig dag i veckan. Det känner jag att både kroppen och knoppen min behöver. Första prio är att få bukt med mina bihålor och även min onda rygg. Försökte ringa och boka tid idag hos en kiropraktor här i stan som jag fått tips om, men lyckades inte komma fram. Ska göra nytt försök imorgon igen.

Torsdagar tycker jag även om för att det är en av få kvällar i veckan som vi har helt oplanerade. Inga träningar eller sånt att åka på. Det är så skönt att bara kunna åka hem och landa och ta det lugnt. Ingen stress med mat eller så utan vi ska ändå vara hemma. Barnens läxor är också avklarade för veckan så inte ens det har vi att bry oss om. När jag tränar försöker jag planera mina träningspass så de hamnar på alla andra dagar utom just torsdagar. Torsdagar känns lite småheliga:-)

Nu ska jag ta mig en varm dusch. Det har blivit lite av min nya kvällsrutin. Jag duschar enbart för att kunna bränna på med så varmt vatten som möjligt för värma kroppen. Blir allting frusen om kvällarna så det är så himla skönt!

//Sofie


Inga kommentarer: