31 oktober 2017

Snor upp i hjärnan

Det har varit en dag hemma för min del. Hade samtal med öron/näsa/hals i morse men de kunde inget mer göra så de skulle i sin tur ta kontakt med en nässpecialist som ska ringa mig någon gång i nästa vecka. Många turer blir det, hoppas bara det blir bra någon gång. 

Har haft en lugn dag för att försöka vila kroppen. Kände mig mycket piggare efter jag sovit en stund på förmiddagen så tog med mig Ebbe ut på en promenad i skogen. 


Matte tar selfie och hunden biter på en av alla dessa hundratals pinnar han hittat i skogen. 

När eftermiddagen kom tog jag mig en sväng in till stan för att bland annat hämta ut ett paket som kommit. Det paket var ett bottennapp kan man säga, men när jag kom hem sen och öppnade brevlådan så låg där ett annat paket som blev en fullträff! 

Jag har bara beställt från Wish några gånger och varje gång har leveransen tagit en oändlighet! Den här klänningen hade jag helt glömt bort att jag beställt. Gick tillbaka i mailen och kollade och såg att den hade jag skickat efter i mitten av augusti! Och ungefär så lång tid har det tagit med alla saker jag beställt därifrån. Brukar det vara så? 


Den här klänningen var det iallafall som låg där i brevlådan. En riktig sommarklänning som kommer användas om en sisådär 7 månader när sommaren äntligen är hos oss igen, längtar:-)


Lika glad varje gång ett plagg man beställer därifrån passar. Storlekarna är ju inte att lita på direkt men och andra sidan kostar plaggen typ ingenting. 38 kronor gav jag för den här. 

Sen kunde jag inte låta bli att gå in på Cream en snabbsväng när jag ändå var på stan förut. Kollade runt snabbt och direkt fastande ögonen för denna. 


Så himla fin med volangerna och den höstiga färgen! Kunde verkligen inte låta bli så den fick följa med hem. alltså kan man ha för många klänningar? Kan man vara klänningsmissbrukare?

Jag vek tvätt förut och typ varje gång jag viker tvätt och ska hänga in i garderoben så har jag för lite galgar! Jag får gå ner och hämta fler från tvättstugan (har massa extra galgar där som jag använder när jag hänger kläder på tork). Slog mig idag att det kanske har att göra med att det ofta tillkommer en ny klänning som behöver en galge att hängas på? Kanske ska sätta stopp ett tag för inköp av klänningar....kanske.


Hugo var på innebandy förut ikväll så jag fick laga maten medan Pontus hängde med på det. Vi hade köpte halloweenpasta som vi åt med köttfärssås. Hade tänkt gjort läskiga korvfingrar men det brast i planeringen kan man säga. 

Det är ju idag som är den "rätta" halloweendagen, men jag vet att många firade i helgen som var och även att det kommer firas kommande helg. Kul när man kan dra ut på festligheterna:-) 

Nu blir det myskväll med favoriterna i soffan. Vi såg ju aldrig klart Sunes jul så det är planen att vi ska göra nu. 

//Sofie 


Ett tillägg bara angående rubriken så är det som så att känns det precis som att jag har snor ända uppe i hjärnan. Och att jag hade lite idébrist för att komma på en annan bra rubrik. 

Inga kommentarer: