14 oktober 2017

Fredagen den 13:de

Igår hanns det inte med att blogga något. Det var fredag den 13:de men som tur var höll sig olyckan borta från mig:-)

Jag hade en dag i skolan igår tillsammans med barnen. Förmiddagen hängde jag med i Leahs klass och efter lunch var jag med Hugo och såg hur de hade det i hans klass. Riktigt kul att få se hur barnen har det om dagarna. Jag har tänkt länge (typ sen Hugo började skolan) att jag skulle följa med en dag i skolan och det var roligt att det äntligen blev av. Kan jag rekommendera! Det är ju en barns vardag där de spenderar mesta delen av sina timmar på vardagarna så då är det spännande och få se hur de har det.

Efter skolan så drog vi och hämtade Minna på hennes förskola. Så glad hon blev! Hugo och Leah är typ hennes största idoler.


Sen åkte vi en sväng och hälsade på Cissi och barnen. Världens röj blev det på alla barnen. Minna var inte det minsta blyg trots att det var första gången hon var där. Det lektes för fulla muggar. Elin kom sen och hämtade Minna när hon slutat men vi blev kvar en stund till. Pratade skit och barnen lekte slut på krafterna så de somnade i bilen på vägen hem sen.

Avslutade kvällen med att se på Hugo och Leahs favoritprogram "Familjen Rysberg" och därefter Doobidoo. Somnade i soffan framför Skavlan. Hann knappt börja se programmet innan ögonen gick i kors.

Blev en riktigt bra fredag. Tankade på med energi och känner mig pepp på resten av helgen.

//Sofie




Inga kommentarer: