24 oktober 2017

Ont i naglarna

Sen jag tog bort naglarna häromdagen så har jag haft så ont i mina riktiga naglar. Låter konstigt men de är så himla korta (kortare än vad jag någonsin haft dem innan) och de är så sköra och mjuka. De behöver verkligen återhämta sig efter nästan ett år täckta med gellack.

Idag har det jobbats. Från och med idag är jag på en och samma förskola ett tag för att se om det kan göra att jag mår bättre. Än så länge har det inte gett någon effekt (nehe?) men hoppas verkligen att det kommer göra det. Vi får vänta och se helt enkelt. Fast ibland känns det som jag bara borde vara hemma helt och hållet ett tag för att kroppen ska få en riktigt chans att verkligen återhämta sig. Mina bihålor är inte att leka med just nu. Det trycker värre än någonsin. Kör med nässpray men det hjälper inte ett skit. Tar det mest för jag inbillar mig att det blir bättre om jag använder det.

Känns konstigt att vara på samma ställe och jobba mer än ett par dagar, men det ska nog gå bra. Är på en förskola där jag verkligen trivs.

Efter jag hämtat barn och hund blev det typ hem och vända då Hugo hade innebandy. Jag passade på att rasta Ebbe så vi gick en promenad medans Hugo hade sin träning. Promenader är min träning just nu. Vill så gärna ta mig till gymmet men jag ska inte stressa med det.


Jag ska snart krypa till sängs. Ja, ni ser ju hur mitt liv är nu för tiden. Jag går liksom och lägger mig efter åtta om kvällarna. Är helt sketslut när kvällarna kommer. Jag orkar med måstena i livet men sen inte så mycket mer. Segt värre...

Haha vilket muntert inlägg det här blev. Fast allt kan ju inte vara glatt och positivt hela tiden. Det tar vi imorgon:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: