27 oktober 2017

Fyndat på Cheap Monday

Cheap Monday hade totalutförsäljning av sitt lager här i stan så jag var där en sväng och kikade. Alla plagg kostade under femtiolappen så det var riktigt billigt.


De startade försäljningen redan i onsdags och det har tydligen varit mycket folk de två tidigare dagarna. Jag var där när de öppnade idag för att se om det fanns något att fynda. Jeans fanns det i mängder men värre var det med storlekarna. Det fanns nästan bara små eller stora storlekar kvar. Med andra ord inget till mig. Lyckades knipa ett par svarta jeans som jag trodde skulle passa men de visade sig vara försmå när jag kom hem och provade (orkade inte prova när jag var där).

Däremot passade allt det andra som jag köpte. Bland annat en skjortklänning i rutigt mönster som var så skön att ha på sig! Kommer bli en perfekt vardagsklänning. Modellen är längre än vad jag brukar ha men det gjorde ingenting. Kul att se mig själv i något annat mot vad jag brukar ha:-)

Blev även en enkel svart t-shirt klänning, en Cheap Monday t-shirt och ett jeanslinne. Allt för endast 149 kr. När det var så billigt gör det inte så mycket att byxorna inte passade:-)


//Sofie 

Inga kommentarer: