23 oktober 2017

Ta mig en varm dusch

Det ska jag alldeles straxt ta och göra. Fy vad jag fryser! I morse när jag vaknade kände jag mig inte alls pigg. Sådär så jag tvekade om jag skulle åka och jobba eller inte. Men med frukost i magen kändes det bättre. Fast när jag stod där ute i skogen, 8 plusgrader, snålblåst och regn i förmiddags så kände jag mig inte katig. Fy, trodde jag skulle få åka hem, men så återigen, med lite mat i magen kändes det sen bättre. Så jag överlevde dagen:-)

När jag slutat åkte jag och hämtade Ebbe som var hos mamma och pappa. Därefter till Cissi och lämnade en grej innan jag for vidare hemåt, men med ett stopp i Sommen för att lämna av en annan sak hos Emelie.

Så klockan drog iväg innan jag var hemma. Blev lagom glad när jag skulle släppa ut Ebbe ur bilen och upptäckte vad han hunnit göra där bak i bagaget den lilla stunden han var själv. Bitit av alla kablar och sladdar till baklysena på bilen. Jävla hund, så himla gratis han han är ibland.

Kände mig inte alls bra när jag klev innanför dörren. Dels förkyld och dan och sen det där med Ebbe. Satte mig i soffan och skulle ta det lugnt medans Pontus lagade klart maten. Såklart lyckades jag få upp massa idiotiska inlägg på Facebook som gjorde mig ännu mer arg och förtvivlad. På riktigt, jag blir rädd för hur människor tänker och resonerar ibland. Är folk så trångsynta verkligen?

Iallafall så kom maten återigen till min räddning. Mat är bäst! Sen ringde Sandra med så jag fick spy ur mig lite av allt med henne. Sånt är alltid skönt:-)

Men mina bihålor är inte och leka med ikväll. Det trycker så det känns som jag håller på att få lock för öronen och huvudet värker. Tror det är dags den där varma duschen nu.

//Sofie 

Inga kommentarer: