21 oktober 2017

Förkylningen som aldrig ville ge med sig

Det skulle vara titeln om jag skulle skriva en bok. Har så mycket personliga erfarenheter av det så jag skulle inte ha några som helst problem att få ihop text till en hel bok. Ungefär så känns det iallafall. Den här omgången verkar verkligen inte vilja ge med sig. Fortfarande så rinner och snorar min näsa konstant. Energinivån är inte heller riktigt där den borde vara. Känner mig så trött och sliten.

Igår vaknade jag dessutom med världens ryggont. Varför har jag inte tagit tag i och kollat upp min stackars rygg för tidigare? Den tanken tänker jag alltid när jag får ont i den.

Jag har varit på småbarn och jobbat hela veckan så jag tror det är orsaken till att jag fått så ont just nu. Men så här ont var det längesen jag hade. Har legat på golvet med benen på en stol mestadels. Kört med värmekudde och tills sist även värktabletter. Idag vaknade jag upp med mindre ont men jag känner fortfarande av det. Var inne på apoteket och fick hjälp så nu har smärtan minskat rätt bra, så skönt!

Var ute och gick med Ebbe förut och det gick riktigt bra. Hoppas det gett med sig för den här gången. Ska ringa på måndag så jag kan få rätt hjälp med ryggen en gång för alla. Så lätt att glömma bort det bara och inte ta tag i det. Måste börja få ordning på min kropp:-)

Men snart blir det nya tag för Minna kommer på besök och ska sova över! Barnen är helt lyriska att få ha kusinen här över natt. De har varit iväg och lekt med kompisar båda två på förmiddagen och kom hem för bara en stund sen. Pontus grejar med att göra klart vår ytterdörr så ja, vi har haft en väldigt lugn och skön lördag.

Ska ställa mig och förbereda tacogratängen vi ska äta ikväll innan Minna kommer. Kan vara skönt att ha det förberett tänker jag.

Det har varit så grått och mörkt ute idag så det har känts som seneftermiddag hela dagen! Typ som klockan varit 17.00 sen vi gick upp. Solen, du är saknad!

//Sofie 

Inga kommentarer: