22 oktober 2017

Sleepover

Igår kom världens bästa Minna och vi hade en riktigt trevlig eftermiddag/kväll. Började med lek ute som slutade med lek borta hos grannen. Hugo och Wilma var ute och lekte i deras trädgård så det lockade över våra barn att gå dit och leka.

Då Emma och Per håller på att renovera sitt kök och har lite svårt med matlagningen så bjöd vi över dem på middag hos oss. Tacogratäng blev det och barnen fick en riktigt lekkväll. Minna höll ut hon med och vid kvart i nio la jag henne och Leah inne i vårt sovrum. Trodde aldrig de skulle somna, men bara jag släckte lampan så slocknade även ögonen på dem.


Sov så bra hela natten så när Minna vaknade vid tjugo i sju i morse kände jag mig ändå rätt pigg trots mörkret utanför fönstren. Fy vilken mörk dag det varit idag! Varit alldeles för många såna här dagar nu. Pontus säger att han njuter av såna här dagar, men det har jag svårt att göra. Hade det varit sällsynt med såna dagar kanske, men när jag vet att det är det här som ligger framför oss i ett halvår nu så känns det bara deprimerande...

Vi hade inget varmvatten hemma så jag gick omkring i pyjamasen mest hela förmiddagen i väntan på att kunna duscha. Passade på att fortsätta riva tapeter i hallen. Minna blev först helt förtvivlad att jag rev tapeterna haha.




Sakta med säkert går det framåt. Det får ta sin tid, bara det går framåt som jag brukar säga:-)

När Anthony varit och hämtat Minna och Pontus körde iväg Hugo på innebandyn så slocknade jag i soffan en stund. Jag är verkligen inte hundra i kroppen. Så jäkla täppt i näsan, det vill inte ge med sig alls. Det tar så himla mycket på energin. Hoppas jag är piggare imorgon så jag orkar hela jobbveckan. Ryggen är iallafall bättre så får vara glad för det. Måste bara komma ihåg att ringa ändå imorgon. Behöver verkligen få den uppkollad ordentligt.

Kvällen här hemma blir väldigt lugn. Precis i samma stil som övriga dagen.

//Sofie  

Inga kommentarer: