15 oktober 2017

Söndagen 15 oktober

Sov så himla gott inatt! Har haft dåligt med såna nätter ett tag så det kändes extra skönt att få vakna och känna mig pigg. 

Vi åt frukost tillsammans hela familjen innan Pontu tog sig en långpromenad med Ebbe och jag och barnen drog på Leahs innebandy. 


Väl i idrottshallen kände jag mig inte alls bra. Den där förkylningen som kom förra veckan vägrar verkligen att ge med sig. Snorig och slemig i halsen. När jag satt där så frös jag och blev varm om vartannat. Åt reste till lunch när vi kom hem och då kände jag mig bättre i kroppen. 


Jag och Pontus gav oss ut i trädgården för att kratta bort all sten som blivit efter dräneringen. Vilket jävla slitjobb. Tog inte lång tid innan jag kände mig helt slut och andfådd. Kroppen orkade verkligen inte. Gav upp och gick in och la mig istället. Blev en sovstund på över två timmar som kändes välbehövlig då jag vaknade piggare. 


Då var det dags för innebandy del två. Hugo hade träning så jag tog med Ebbe och honom å åkte in till stan. Lämnade Hugo på träningen och tog sen en promenad med favorit sällskapet. 


Tanken var att inte gå så jättelångt då jag känt mig som jag gjort tidigare men jag satt på P3 dokumentär och lyssnade på fallet om Annika Östberg. Det var riktigt bra! Blev helt fast och glömde bort hur länge jag varit ute och gått men hann tillbaka i tid tills Hugos träning slutade. Kna jag rekommendera om ni vill ha något att lyssna på.


Kvällen avslutades med Pontus goda hamburgare och pommes av både vanlig potatis och sötpotatis. 


Haft en sån lugn och skön helg. Hoppas att förkylningen inte blir värre (allra helst ger med sig helt) så jag har ordentligt med ork för nästa vecka. Imorgon blir det jobb och sen väntas utvecklingssamtal med Leah. 

//Sofie 

Inga kommentarer: