18 juni 2012

Hejsan Hoppsan Lilla Blogg

Här är jag igen:) Åkte ju och jobbade igårkväll och kom precis hem. Sitter här vid köksbordet ihop med barnen som äter mellis.

Har fått så mycket beröm för mina barn idag när jag hämtade dem på dagis! De är så duktiga och framåt. Leah har inte missat en enda gång under den senaste månaden hon varit helt blöjfri på dagis. Hemma är det heller inga problem, vare sig på natten eller dan. Bra att både Pontus och jag höll i och var envisa för efter de första 2 veckorna med potträning så har det gått så himla bra!

Det där med att sluta med napp/blöja/välling och allt vad det kan tänkas vara hänger nog mer på hur envisa och uthålliga föräldrarna är än på barnet. Ja menar vi började ju potträna Hugo sommaren han skulle fylla 2 och det gick bra först tills han helt vände och inte alls tänkte sitta på toan. Det var ju egentligen ren lathet från Pontus och min sida som gav med oss och Hugo fick som han ville. Det tog tills sommaren därpå innan det gick vägen. Herregud jag menar Pontus mormor berättade ju om hur hon pottränade alla sina barn från att de fyllt ett år. Då gjorde man ju så. Då fanns det minsann inga  libero eller pampersblöjor som gjorde livet alldeles för bekvämt:)

Nu ska jag pussla med Leah. Det har hon bestämt.

//Sofie 

Inga kommentarer: