16 juni 2012

Väntar på maten

Pontus står vid grillen och jag sitter här och väntar på att maten ska bli klar:) Sen middag idag.

Dagen spenderade jag och barnen med att fira Maria som tagit sin lärarexamen! Så jäkla bra gjort! 4 års plugg är inte och leka med. Stort Grattis till Maria som orkat och klarat av hela den lång utbildningen:)

Emelie och Leo var också där så barnen har lek av sig ordentligt, fotbollar är bra leksaker. God mat bjöds det på också. Leah var inte ett dugg blyg för alla människor som kom och skulle fira Maria. Hon försvann iväg och umgicks med allt och alla. Inte alls så blyg som sin bror:)

Har även hunnit med och klippa gräs i flera timmar, gått en halvmils hundpromenad och varit och shoppat loss i mataffären. Det ni.


Hade ju såklart inte med mig kameran till Maria! Synd. Bjuder på en bild när vi klippte gräset förut istället. Pontus körde med den gamle gräsklipparen och Leah gick bakom och gjorde precis som pappa men med sin lilla gräsklippare. Så söt! Stannade min gräsklippare för att ta en bild men då var Leah genast framme och pekade att jag skulle fortsätta klippa. Inte stå där och ta kort...:)

//Sofie

Inga kommentarer: